Računalništvo, telefonija
30.04.2019 13:57
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Daleč najboljši pogon Solid State za ljubitelje iger!

Novi pogon Solid State T-FORCE Vulcan podjetja TeamGroup je zlahka kos tudi najzahtevnejšim nalogam.
Novi pogon Solid State T-FORCE Vulcan podjetja TeamGroup je zlahka kos tudi najzahtevnejšim nalogam.

Zmogljiva in zanesljiva strojna oprema je ključna za igranje računalniških iger, kar še posebej drži za grafično najzahtevnejše igre v ločljivosti 4K. Da bi lahko te igre poganjali tudi na kompaktnih osebnih računalniki in zmogljivejših prenosnikih, so pri podjetju TeamGroup pripravili namenski pogon Solid State. Tu namreč gre za posebno različico pogona Solid State s tržno oznako T-FORCE Vulcan, ki je bil posebej zasnovan za omogočanje poganjanja grafičnih vsebin v ločljivosti 4K in Ultra HD hitro ter brez zastojev. Tega bodo seveda najbolj veseli najzahtevnejši ljubitelji računalniških iger in seveda tudi tisti, ki se ukvarjajo z urejanjem videoposnetkov ali veliko količino podatkov.

Novi pogon Solid State T-FORCE Vulcan podjetja TeamGroup je na voljo v treh kapacitetah, in sicer 250 gigabajtov, 500 gigabajtov in en terabajt. Ti se ponašajo z izjemno hitrostjo, saj hitrost branja podatkov pri vseh treh modelih znaša 560 megabajtov na sekundo. Hitrost zapisa podatkov pri modelih 250 gigabajtov in 500 gigabajtov znaša do 500 megabajtov na sekundo, medtem ko hitrost zapisa pri terabajtnem modelu je malenkostno višja, in sicer 510 megabajtov na sekundo.

Zmogljivi pogon Solid State T-FORCE Vulcan podjetja TeamGroup temelji na osnovi hitrega pomnilnika 3D NAND in podpira tehnologije, kot so SMART, TRIM, Niveliranje, ECC in NCQ. Dimenzije novosti so standardne za 2,5-palčne pogone, in sicer 100 x 69,9 x 7 milimetrov. Ker zagotovljena življenjska doba novosti kar en milijon ur, mu podjetje TeamGroup pričakovano nudi kar triletno garancijsko dobo. Tako dobavljivost kot cena pogona Solid State T-FORCE Vulcan bo podjetje TeamGroup razkrilo šele tik pred pričetkom prodaje, ki je predviden še pred poletjem.


Prijavi napako v članku