Zlati partner
Oglas potekel

Izkušen Frontend razvijalec (m/ž)

Endava je vodilni ponudnik tehnoloških storitev naslednje generacije, ki kotira na borzi v New Yorku. Naše stranke so podjetja, ki delujejo v spektru različnih industrij in področij – telekomunikacij, medijev, tehnologij, mobilnosti, logistike, energetike, javnega sektorja, umetne inteligence, blockchaina in zdravstva – pa tudi vodilnih blagovnih znamk na področju bančništva, zavarovalništva, plačilnih sistemov, kapitala trgov, maloprodaje in hitre potrošnje.

Postani del najbolj vznemirljivega obdobja v zgodovini informacijske tehnologije, kjer boš imel priložnost neposredno prispevati k razvoju vrhunskih tehnoloških storitev na globalnem nivoju.

Odpiramo vrata najboljšim IT talentom in v Slovenijo prinašamo projekte, ki s svojo kompleksnostjo, razsežnostjo in raznolikostjo predstavljajo velik potencial za karierni razvoj vseh profilov IT strokovnjakov.

Trenutno intenzivno iščemo motivirane in izkušene Frontend razvijalc-e (m/ž), ki bi se pridružili in postali del naše naraščajoče ekipe na vznemirljivem e-commerce projektu. Si to ti? Beri naprej in spoznaj, kako si lahko v Endavi ustvariš uspešno kariero, v globalnem okolju, ki ponuja neskončno veliko izzivov in priložnosti za rast in razvoj.

Nudimo

 • Priložnost za delo z izjemno ekipo ljudi.
 • Odlično okolje za osebni in strokovni razvoj.
 • Priložnosti za dodatno strokovno usposabljanje in certificiranje ter brezplačne tečaje tujih jezikov.
 • Stabilne in dobro organizirane delovne razmere z možnostjo dela na različnih zanimivih projektih.
 • Dinamično okolje v tehnološko napredni organizaciji.
 • Veliko ugodnosti, ki podpirajo tvoje zasebno življenje: fleksibilen delovni čas, družini prijazno podjetje, športne in kulturne dejavnosti.
 • Spodbujanje inovativnosti ter izmenjava idej in znanja.

Pričakujemo

 • 3+ let izkušenj pri razvoju spletnih aplikacij.
 • Odlično poznavanje orodja Angular, React.
 • Razumevanje spletnih protokolov in sorodnih tehnologij: Story books, LaunchDarkly, Gitlab, AWS, Docker, Swagger/OpenAPI, Jira.
 • Analitične sposobnosti ter sistematičen pristop k reševanju dnevnih nalog.
 • Tekoče pisno in ustno sporazumevanje v angleščini.

Naša obljuba TEBI.

Kot član Endava družine boš rastel z inovativnimi projekti in sodelovanjem z najboljšimi IT profesionalci na svetu. Naši ljudje so naš uspeh in nas delajo to, kar smo! Naš cilj je, da postanemo najboljši, kar smo lahko, skupaj, S TABO!

V kolikor se prepoznaš v opisu, te vabimo, da svojo prijavo oddaš tukaj.


Deli z drugimi:
Share
Način dela:
Pogodbeno

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Vpišite vaš email in 1x tedensko vas obvestimo o novih oglasih.


Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več

Digital.si, Mojca Petan s.p.

Rašica 31a, 1315 Velike Lašče, Tel: 070 175 175
Spletna prisotnost podjetja ne glede na panogo lahko močno vpliva na uspeh in razvoj. V današnjem času se nekatera podjetja še vedno ne zavedajo, da večina strank pred nakupom ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Zlati partner

VERACOMP d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 50
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več