Računalništvo, telefonija
12.05.2017 16:12
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zabavno, atraktivno in okolju prijazno

Zabavno, atraktivno in okolju prijazno
Zabavno, atraktivno in okolju prijazno

Katero prevozno sredstvo se lahko pohvali s tem, da pod eno streho zdužuje zabavo, atraktivnost in prijaznost do okolja?

Podjetje PAB d. o. o. pod blagovno znamko Xplore predstavlja že kar lepo serijo različnih ravnotežnostnih rolk Rolly. Razlikujejo se po velikosti koles, obliki, barvi, namenu vožnje in dodatni opremi, tako da vsak posameznik lahko najde svojega »sopotnika« Rolly.

Ravnotežnostna rolka Rolly ali t. i. “hoverboard” je nov in edinstven način prevoza po mestnih ulicah, parkih in promenadah. Ko stopite na rolko Rolly, se zdi, da postanete eno s cesto. Njena uporabnost pa je širok pojem, saj zanjo najdete tudi različne dodatke. Blagovna znamka Xplore v ponudbi dodatkov zajema tudi sedež (Xplore GoKart XP9770), ki ga z enostavnim namestitvenim postopkom pritrdite na svojo izbrano rolko, in že ste pripravljeni na “dirko”.

Zahvaljujoč dinamičnemu stabilizacijskemu sistemu rolka Rolly “lovi ravnotežje” na dveh kolesih, poganjate in ustavljate pa jo s prenašanjem teže naprej in nazaj. Zavijanje je podobno preprosto. Sprememba smeri je namreč odvisna od spremembe težišca leve oziroma desne noge naprej ali nazaj. V rolkah Rolly je nameščen krmilnik nove generacije, ki omogoča bolj dinamično in natančno vodenje, zato so zdaj precej varnejše od svojih predhodnih modelov. Visokokakovostna in varna Samsungova litij-ionska baterija zagotavlja vozilu od 15 do 20 kilometrov dosega, čas polnjenja pa je zmanjšan na vsega dve uri.

Večina modelov rolk Rolly pa je opremljenih tudi z bluetooth zvočnikom, ki vam na poti krajša čas s predvajanjem vaše najljubše glasbe. Vklapljanje oziroma izklapljanje rolke Rolly sicer poteka zelo enostavno preko priloženega daljinskega upravljalnika, tako da se vam ni treba nikoli skloniti.

Najnovejši modeli so, oziroma bodo podprti tudi z namensko aplikacijo, ki je na voljo tako za pametne mobilne telefone z operacijskim sistemom Android kot tudi za Applove iPhone z iOS-om. Aplikacija vam sicer omogoča, da enostavno nadzirate stanje baterije, spremljate hitrost vožnje, si ogledate razdaljo, ki ste jo prevozili, in še številne druge karakteristike.

Izrazite svoj edinstveni slog in izbirajte med novimi modeli Xplore Rolly.


Prijavi napako v članku