Digitalizacija
Poslovne rešitve
24.11.2022 07:23

Deli z drugimi:

Share

3 razlogi za vodenje poslovanja s PANTHEON Web Light

Spletno poslovanje, kot že samo ime pove, se opravlja prek spletnega brskalnika. Takšno poslovanje poenostavlja upravljanje podjetja in podjetnikom omogoča večjo mobilnost, saj imajo vse poslovne podatke na voljo v vseh ključnih trenutkih poslovanja.

Razlog 1: Enostaven začetek vodenja poslovanja

S spletnim poslovnim programom lahko pozabimo nepotrebne stroške, povezane z nameščanjem programov. Ena največjih prednosti spletne programske opreme je, da je zelo intuitivna za uporabo, zato se je enostavno naučiti osnov. Nameščanje programa ni potrebno, saj do njega lahko dostopamo kar prek brskalnika Google Chrome. Račun lahko preprosto izdamo že z nekaj kliki prek telefona, tablice ali računalnika. Poleg tega prejete račune lahko slikamo s pametnim telefonom in jih v trenutku vložimo v dokumentacijo. Spletni poslovni program omogoča enostaven dostop do računov tudi računovodji oziroma odgovorni osebi, ki račune lahko potrdi ali zavrne.

Razlog 2: Mobilnost za večjo učinkovitost

Spletni poslovni program je prava rešitev za sodobnega podjetnika, ki potrebuje dostop do ažurnih podatkov povsod. Program je dostopen z vsake lokacije, saj potrebujemo le dostop do interneta in brskalnik. To pomeni, da do poslovnih podatkov lahko dostopamo doma, v pisarni ali celo pri strankah, med seboj pa lahko povežemo več poslovnih enot na različnih lokacijah. Spletni poslovni program omogoča veliko lažji dostop do informacij brez nepotrebnih klicev, obiskov računovodskega servisa ali posveta iz oči v oči. Obenem smo lahko ves čas na tekočem s svojimi računi, kar nam daje veliko večjo prilagodljivost in svobodo pri delu.

Večina podjetnikov hitro ugotovi, da je brez ustrezne podpore programske opreme izjemno zahtevno obvladovati celotno poslovanje podjetja, torej od preverjanja vseh transakcij – vključno s prihodki in stroški – do vodenja zalog, spremljanja evidence delovnega časa za pripravo plač, izdaje potnih nalogov in vodenja vseh dokumentov. PANTHEON Web Light vsebuje vsa potrebna orodja in funkcionalnosti, ki jih podjetnik potrebuje pri vsakodnevnem poslovanju.

Razlog 3: Poslovanje preko spleta je varno

Nekatere morda skrbi, da bodo zaradi tako enostavnega dostopa do programa do podatkov z lahkoto dostopali in jih videli tudi drugi. A danes je za varnost takih sistemov poskrbljeno na več ravneh. V sodobnem času se na spletu varno hranijo ogromne količine občutljivih podatkov, vključno z bančnimi in finančnimi informacijami. Tudi PANTHEON Web Light je opremljen s takšnimi varnostnimi mehanizmi za zaščito podatkov. Spletno poslovanje preko oblaka je najvarnejši način poslovanja. Vsi podatki so varno shranjeni v Telekomovem oblaku, zato so dosegljivi kjerkoli in kadarkoli. Za varnost in vzdrževanje omenjene strežniške opreme bi običajno morali poskrbeti sami ali prek ponudnika. S storitvijo gostovanja te skrbi odpadejo, saj so baze podatkov shranjene v podatkovnem centru, kjer je poskrbljeno za ustrezno varnost in brezhibno delovanje.

S takšno programsko opremo podjetja ne prihranijo le veliko časa, denarja in stresa, temveč jim omogoča tudi večjo prilagodljivost poslovanja. V zadnjem času je delo na daljavo postalo nova realnost, zato s PANTHEON Web Light tudi računovodske procese in poslovanje z le malo truda lahko hitro prilagodimo temu trendu.

Več na datalab.si/pantheon-web/ (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
PANTHEON

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem DATALAB SI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri DATALAB SI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DATALAB SI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več