Računalništvo, telefonija
01.10.2014 16:40

Deli z drugimi:

Share

Za vas je dovolj dobro le najboljše! Vaio Pro13

Želite računalnik, ki vam ga bodo drugi zavidali. Izberite Sony VAIO PRO13 in uspeh je zagotovljen.
Vaio PRO13 in Vaio PRO11
Vaio PRO13 in Vaio PRO11

Poslovni ljudje, ki so veliko na poti prisegajo na opremo z majhno maso narejeno iz kakovostnih materialov. Pri prenosniku je pomembna dolga avtonomija baterije in lep izgled. Vse to in še več ponuja nova serija prenosnikov Vaio Pro, ki tehta vsega skupaj od 890 do 990 gramov in izpolnjuje INTEL Ultrabook standarde.

Zaradi vrhunskih enosmernih karbonskih vlaken ga lahko vzamete kamorkoli. Material je 47 % lažji in 25 % močnejši od aluminija, zato je Ultrabook™ popolnoma tanek, vendar hkrati tudi trpežen. Čeprav je skoraj peresno lahek, je zaradi trpežnih karbonskih plošč na zgornjem in spodnjem delu dovolj močan, da ga lahko vzamete na najzahtevnejša potovanja.

Predvajajte podrobne predstavitve in si slike oglejte v vrhunski ločljivosti Full HD 1920 x 1080.
Široka plošča IPS z vsakega kota predvaja jasne, živahne in naravne slike. Z zaslonom TRILUMINOS za mobilne naprave z visoko svetilnostjo in širokim barvnim spektrom predvaja čiste in pristne barve so vse predstavitve prepričljivejše. Posebnost ultra hitrega prenosnika je tudi uporaba najkakovostejših komponent med katere spada kot serijska oprema SSD disk in Intel procesor i5 ali i7 četrte generacije.


Modeli Vaio PRO 13,3 so že na voljo od 1049 EUR do 1899 EUR z DDV. Cena je odvisna od opremljenosti. Klasično pa kot smo pri sistemih VAIO že navajeni cena vključuje 2 letno garancijo in licenčne Microsoft Windows8.1.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku