Računalništvo, telefonija
09.12.2010 16:54
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Za nepozabne trenutke…

Panasonic DMC-FZ100 z novim MOS senzorjem z ločljivostjo 14,1 milijona točk, zmogljivim 24-kratnim optičnim zoomom, možnostjo snemanja videoposnetkov v polni visoki ločljivosti in prosto premičnim tripalčnim zaslonom LCD.
Zmogljivost modela FZ100 izhaja iz njegove visoke ločljivosti in še hitrejšega senzorja MOS z ločljivostjo 14,1 milijona točk.
Zmogljivost modela FZ100 izhaja iz njegove visoke ločljivosti in še hitrejšega senzorja MOS z ločljivostjo 14,1 milijona točk.

Panasonic FZ100 odlikuje visokokakovostni ultra-širokokotni 25-milimetrski objektiv LEICA DC VARIO-ELMARIT s 24-kratnim optičnim zoomom (ustreznik 35-milimetrskega fotoaparata: 25–600 mm). Ta napredni objektiv sestavlja 14 elementov v 10 skupinah, vključno s tremi lečami ED in dvema asferičnima lečama s tremi asferičnimi površinami, z izrednimi optičnimi zmogljivostmi. Inteligentni zoom omogoča enostavno povečanje zmogljivosti zooma na 32-kratno povečavo. Pri modelu FZ100 je prav tako na voljo makrofotografiranje finih detajlov z razdalje 1 cm.

Zmogljivost modela FZ100 izhaja iz njegove visoke ločljivosti in še hitrejšega senzorja MOS z ločljivostjo 14,1 milijona točk. Kombinacija senzorja MOS in hitrega slikovnega procesorja Venus Engine FHD modelu FZ100 omogoča, da vas popelje dlje kot povprečen kompaktni digitalni fotoaparat.

Tehnologija hitrega pošiljanja digitalnega signala, vgrajena v model DMC-GH1, je uporabljena tudi v modelu DMC-FZ100, ki zagotavlja hitro zajemanje zaporednih posnetkov in snemanje videoposnetkov v polni visoki ločljivosti. Slednje pri modelu DMC-FZ100 zagotavlja snemanje posnetkov s hitrostjo 11 slik na sekundo v polni ločljivosti 14 milijonov točk z mehanskim zaklopom in pet slik na sekundo s stalnim samodejnim ostrenjem. V načinu zaporednih posnetkov lahko fotoaparat s pomočjo elektronskega zaklopa doseže tudi 60 slik na sekundo v ločljivosti 3,5 milijona točk. Novi senzor omogoča ustvarjanje izjemnih videoposnetkov v polni visoki ločljivosti pri hitrosti 50i PAL (izhod 25 slik na sekundo) v zapisu AVCHD (MPEG-4/H.264), vendar fotoaparatu prav tako omogoča snemanje videoposnetkov z veliko hitrostjo 220 slik na sekundo v kakovosti QVGA. Zmogljivi 24-kratni zoom je na voljo pri snemanju videoposnetkov z mehanizmom, zasnovanim za zmanjšanje šuma, ki ga povzročata samodejno ostrenje in uporaba zooma.

Priljubljeni inteligentni samodejni način iA je na voljo tudi pri snemanju videoposnetkov, obsega pa uporabo optičnega stabilizatorja slike POWER O.I.S., zaznavanje obrazov, inteligentno prepoznavanje motiva ter inteligentno osvetlitev. Model DMC-FZ100 je opremljen tudi s funkcijo razdeljevanja videoposnetkov, funkcijo Dolby Digital Stereo Creator in načinom ustvarjalnega snemanja videoposnetkov, uporabniki pa lahko pri tem uporabljajo tudi način Moja barva. Novi priključni nastavek omogoča namestitev dodatne opreme, med drugim tudi izbirnega stereo mikrofona (DMW-MS1) ali izbirne zunanje bliskavice (DMW-FL220/360/500). Med snemanjem videoposnetkov lahko sočasno fotografirate (3,5 milijona točk).

Poleg tega je Panasonic pred kratkim posodobil programsko opremo, v kateri je nadgradil Auto Fokus sistem ter inteligentni samodejni način iA. Posodobitev je na voljo na uradni strani proizvajalca.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem EURO FOTO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri EURO FOTO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem EURO FOTO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

Editor d.o.o.

Velika pot 29, 5250 Solkan, Tel: 08 200 17 70
Družba Editor že več kot 15 let razvija rešitve za digitalno preobrazbo podjetji. Našim strankam in poslovnim partnerjem nudimo celovit nabor integriranih rešitev za spletno ... Več

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več

GOinfo d.o.o.

Prvomajska ulica 37, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 335 07 00
GOinfo d.o.o. iz Nove Gorice je eno izmed prvih računalniških podjetij v Sloveniji, ki je razvilo lastno programsko opremo za vodenje poslovanja v proizvodnih podjetjih na PC platformi, ... Več