EURO FOTO d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Poslovna cona A 20, 4208 Šenčur
  • 04 600 02 00
  • info@eurofoto.si
  • www.eurofoto.si
Davčna št.:
SI 64550125
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5641241

Podjetje Euro foto, d.o.o. iz Kranja je bilo ustanovljeno leta 1992. Sprva je delovalo kot ena maloprodajna enota z dvema zaposlenima. V začetku poslovanja je bilo podjetje usmerjeno izkljulno na trženje fotografskega materiala, blaga in storitev.

Leta 1996 je podjetje začelo delovati tudi na področju veleprodaje. Postopoma so odpirali tudi nove maloprodajne enote, tako da jih imamo sedaj devet: po eno v Kranju, Škofji Loki, Mengšu, Medvodah, Kamniku, tri v Ljubljani in eno v Idriji.


Z leti so si pridobili zaupanje in uradna zastopstva za SAMSUNG, ILFORD, CASIO, ERNO, MOLLER THERM in GEPE.


Zaradi širitve prodajne mreže, se je pokazala potreba po lastnem servisu fotografskih aparatov, ki je del njihove veleprodaje v Poslovni coni Šenčur. Komercialisti na terenu vsak dan osebno kontaktirajo s stalnimi strankami, pridobivajo nove in jih seznanjajo z novostmi.

V zadnjih nekaj letih lahko njihive artikle kupujete v skoraj vseh trgovinah poslovnih sistemov Mercator, Merkur, Interspar, Engrotuš, Le-clerc, Harvey Norman, Comshop in Comtron, pri ponudnikih spletne trgovine in drugih trgovinah s fotografsko opremo. V lastnem skladišču poskrbijo, da je blago karseda hitro dostavljeno kupcem.

Prodajni program so nekoliko razširili, tako da imajo v ponudbi tudi sedežne garniture iz različnih materialov, (usnje, ratan, tik …), IR in tradicionalne savne, avdio-video program Samsung, male gospodinjske aparate, slike, ure, gostinsko opremo in dodatke (kava, čaji). Večino novih artiklov sproti predstavljajo na aktualnih sejmih.

Avgusta 2007 so se preselili v nove prostore v neposredno bližino avtoceste in letališča Jožeta Pučnika Ljubljana, s čimer je omogočen lažji dostop kupcem in dobaviteljem.


Deli z drugimi: