Računalništvo, telefonija
06.09.2018 18:05
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Za navdušence nad novimi tehnologijami bo sobota v Celju prav poseben dan

Za navdušence nad novimi tehnologijami bo sobota v Celju prav poseben dan
Za navdušence nad novimi tehnologijami bo sobota v Celju prav poseben dan

Živimo v času, ko nas vedno bolj obkrožajo pametne tehnologije. V žepih nosimo pametne telefone, v dnevnih sobah imamo pametne televizorje, na nočnih omaricah pametne zvočnike in tako naprej. Glavna stvar, ki omenjenim napravam daje pamet pa je internet. Z dostopom do interneta je povezanih veliko funkcionalnosti na napravah, ki nam posledično olajšujejo vsakodnevna opravila in poskrbijo tudi za naše kratkočasje.

Sodobne tehnologije in naprave pa si bodo od sobote, 8. septembra dalje, lahko v centru Celja pobliže ogledali tudi tamkajšnji prebivalci in obiskovalci. Svoja vrata namreč odpira največja poslovalnica Telemacha v Celju. Ta se bo nahajala v samem mestnem jedru na najbolj obljudenem delu v območju za pešce in bo tako predstavljala tudi edino Telemachovo poslovalnico v središču mesta.

Telemach letos dosegel magično številko
Spomnimo, da je Telemach letos presegel mejo 500.000 mobilnih uporabnikov, kar je ena četrtina slovenskega prebivalstva. Naraščanje števila uporabnikov in priljubljenost Telemacha med uporabniki fiksnih in mobilnih storitev seveda ni naključje, ampak posledica bogate ponudbe in kakovostnih storitev. Njihova mobilna infrastruktura v Sloveniji je na primer primerljiva z najkakovostnejšimi mobilnimi mrežami v Evropi, ena od posebnosti, ki jo ponuja Telemach, pa je tudi možnost uporabe brezžične mreže UNIFI oziroma mreža Wi-Fi točk, ki se razprostira po celi Evropi. S temi in drugimi storitvami Telemacha pa se boste z novo poslovalnico zdaj lahko podrobno seznanili v centru Celja.

Nova poslovalnica orje ledino
Nova poslovalnica pa bo izstopala še zaradi nečesa. Bo namreč prva poslovalnica, ki bo vsebovala tudi Xiaomijevo trgovino oziroma t. i. Xiaomijev shop-in-shop. V tej lični trgovini bodo seveda na voljo različne naprave kitajske znamke Xiaomi, od telefonov, računalnikov in pametnih športnih zapestnic, do kamer, polnilnih baterij in zvočne opreme. Xiaomi je sicer po zadnjih podatkih analitskih hiš četrti največji proizvajalec pametnih telefonov na svetu. Vključuje tri osrednje linije:

  • Redmi, ki je namenjena predvsem kupcem, ki želijo poceni, a še vedno prijeten in kakovosten telefon.
  • Mi, ki zastopa srednji in zgornji srednji razred.
  • Pocophone F1, ki predstavlja novega paradnega konja.

V imenu velike sobotne otvoritve novega centra sodobnih tehnologij, pa so organizatorji pripravili tudi posebno nagradno igro s privlačnimi nagradami. Od danes naprej promotorji Telemacha in Xiaomija po Celju delijo letake. Kdor želi sodelovati mora letak izpolniti in ga izpolnjenega prinesti v poslovalnico, z malo sreče pa bo deležen ene od privlačnih nagrad. Letak sicer lahko izpolnite tudi v sami poslovalnici na Stanetovi ulici 7, žrebanje pa bo potekalo v soboto, 29. 9., ob 11.00 na tej isti lokaciji, torej v poslovalnici na Stanetovi ulici 7.

Prve tri nagrade so sledeče:

  • Telefon Huawei P20 lite
  • Kamera Mi Action Camera 4K
  • Polnilna baterija Samsung s kapaciteto 10.000 mAh

Nova poslovalnica se sicer odpira pod okriljem podjetja iSERVER, ki se poleg s posredništvom kot eden vodilnih ponudnikov ukvarja tudi s spletnim gostovanjem prek blagovne znamke www.si-shell.net in s prodajo IT-opreme prek spletne trgovine www.strezniki.net. Z novo poslovalnico pa bodo med drugim stremeli tudi k temu, da bodo imela podjetja v Celju in njegovi okolici celoten nabor storitev pri enem ponudniku (gostovanje, računalniška oprema, vzdrževanje opreme, telefonija). Na izbiro pa imajo tudi pestro izbiro dodatne opreme za telefone, ki sega od zaščitnih etuijev do polnilcev.

Dogajanje v novi poslovalnici lahko spremljate prek njihove nove strani na Facebooku in profila na Instagramu.

Kaj?
Otvoritev nove Telemachove poslovalnice, ki bo vsebovala tudi trgovino z izdelki Xiaomi

Kdaj?
Sobota, 8. september

Kje?
Mestno jedro v Celju


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35