Računalništvo, telefonija
03.01.2020 06:11

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi Mi Watch Color: Pametna ročna ura za mlade!

Pametna ročna ura Xiaomi Mi Watch Color navdušuje v vseh pogledih.
Pametna ročna ura Xiaomi Mi Watch Color navdušuje v vseh pogledih.

Brez zanesljive in oblikovno všečne pametne ročne ure si mnogi mladi sploh ne morejo več predstavljati vsakdana, drugi pa šele razmišljajo o nakupu. A dejstvo je, da s svojimi prednostmi in priročnostjo že trkajo na vhodna vrata mnogih izmed nas. Na njihovih majhnih zaslonih lahko pregledujemo pošto, klice, spremljamo dnevne aktivnost, pa tudi, kako smo spali in še in še.

Ker po njih posega vse več mladih, so se pri podjetju Xiaomi odločili, da zanje pripravijo posebno različico pametne ročne ure. Tu gre za pametno ročno uro Xiaomi Mi Watch Color, ki je opremljena z okroglim zaslonom AMOLED s 3,5-centimetrsko oziroma 1,39 palčno diagonalo in ločljivostjo 454 x 454 slikovnih točk. To pomeni, da bodo na uri tudi najmanjše vsebine odlično berljive.

Pametna ročna ura Xiaomi Mi Watch Color zanimive oblike in všečnih barv podpira še brezžično povezavo Bluetooth (5.0 LE), brezstično tehnologijo NFC ter navigacijske sisteme GPS in GLONASS. Novost lahko za nameče uporabljamo tudi v vodi do globine 50 metrov, dovolj dolgo avtonomijo delovanja pa jih zagotavlja vgrajena baterija kapacitete 420 miliamper ur. Novost bo naprodaj v prvi polovici januarja, njena maloprodajna cena pa bo zagotovo cenovno nadvse dostopna.


Prijavi napako v članku