Programska oprema
20.02.2006 14:36

Deli z drugimi:

Share

Xerox Slovenija ponuja celovit način tiskanja

Podjetje Xerox Slovenija nadgrajuje svojo ponudbo vrhunskih in fleksibilnih načinov digitalnega tiska za čimbolj celovito upravljanje z dokumenti. Tokrat so se povezali z nemškim podjetjem Deutsch Technologies, ki izdelujejo programske pakete DirecType za personaliziran način tiskanja vsebin najrazličnejših oblik. Xerox Slovenija po novem nudi tudi opcijo vgraditve programskega paketa DirecType in je tako uradni zastopnik za izdelek v Sloveniji.

DirecType ponuja rešitve in storitve za učinkovit dizajn tiskanih produktov in elektronskih dokumentov z motivi personaliziranih podob, med katere spadajo razglednice ali e-razglednice, koledarji, foto albumi in še kaj. Najbolj je primeren za uporabo v direktnem marketingu, oglaševanju ali v fotokopirnicah, kjer se uporablja personaliziran način naslavljanja potencialnih strank. S pomočjo omenjene tehnologije se lahko učinek, ki ga želi uporabnik doseči, še poveča, saj so oblika črk, imena in ostali elementi na naraven način vkomponirani v dokument.

Program združuje slikovni material s tekstom v izjemno realistične podobe in učinkovito avtomatizira, kar je včasih predstavljalo kompleksno ter drago delo tako v umetnosti kot v klasičnem elektronskem procesiranju slikovnih podob.

Xerox Slovenija nudi uporabnikom vse storitve povezane s personalizirano komunikacijo, ne zgolj prodajo stroja ali programske opreme, ampak skupaj s partnerskimi podjetji podpira celoten cikel, od definiranja potreb in zahtev sistema, do svetovanja pri oblikovanju, vzdrževanju, integraciji in implementaciji.


Prijavi napako v članku