Operacijski sistemi
04.10.2010 13:00
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Live Essentials 2011 na pohodu

Programski paket Windows Live Essentials 2011 bo navdušil celo najzahtevnejše uporabnike.
Programski paket Windows Live Essentials 2011 bo navdušil celo najzahtevnejše uporabnike.

Microsoftovi programerji so držali pred pol leta zadano obljubo, saj so najavili razpoložljivost končne inačice težko pričakovanega programskega paketa Windows Live Essentials 2011. Programerji so pri pripravi uporabnega programa dali izjemno veliko poudarka predvsem na tista orodja, ki omogočajo enostavno deljenje večpredstavnostnih vsebin, upravljanje z elektronskimi poštnimi predali in drugimi spletnimi storitvami.

V programskem paketu Windows Live Essentials 2011 najdemo bogato paleto programov, kot so Windows Live Messenger, Windows Live Mail, Windows Live Writer, Windows Live Photo Gallery, Windows Live Movie Maker in Windows Live Family Safety. Številni programi že podpirajo uporabniški vmesnik s trakom (»Ribbon«), kot ga poznamo pri novejših različicah pisarniškega paketa Office. To občutno pohitri delo z njimi.

Programsko orodje Windows Live Family Safety je namenjeno naprednejšemu varovanju otrok pred raznovrstnimi spletnimi nevarnostmi, medtem ko Windows Live Mesh omogoča sinhronizacijo datotek in nastavitev med računalniki ter shranjevanje datotek v oblačno storitev SkyDrive. Programski orodji Windows Live Movie Maker in Windows Live Photo Gallery omogočata enostavno nalaganje fotografij in filmskih posnetkov na spletne storitve, kot so SkyDrive, Facebook, Youtube, Flickr in podobno. Windows Live Mail je priročen odjemalec elektronske pošte, medtem ko je Windows Live Writer namenjen enostavnemu urejanju in objavi prispevkov na spletnih dnevnikih. Priljubljeni program za neposredno sporočanje Windows Live Messenger sedaj omogoča neposredno povezavo z vsemi večjimi socialnimi omrežji, kot so na primer Facebook, LinkedIn in MySpace.

Če želite na lastno pest preizkusiti končno različico težko pričakovanega programskega paketa Windows Live Essentials 2011, se nemudoma odpravite na spletno stran http://skrci.me/Essentials. Pri tem velja še omeniti, da je novi programski paket združljiv le z operacijskima sistemoma Windows Vista in Windows 7. Uporabniki zastarelih Oken XP se torej za novost lahko le obrišejo pod nosom.

Vas zanima več iz te teme?
Windows operacijski sistem

Prijavi napako v članku