Avtomobilizem
29.05.2009 10:50

Deli z drugimi:

Share

Vse za pomorščake

Lorenz Compact 8HD Fish
Lorenz Compact 8HD Fish

Lorenz FISH GPS, družina kartografskih ploterjev z vgrajenim fishfinderjem in priloženo sondo, je na voljo v velikostih 5″, 7″ in 8″, tako z vgrajeno kot z zunanjo GPS anteno.
Kot vse kartografske ploterje Lorenz, tudi to družino instrumentov odlikuje kvalitetna slika na barvnem, odlično vidnem zaslonu z ločljivostjo 480×234 ali 800×480 pri HD različicah. Pomorska elektronska karta z vsemi podrobnostmi, ki jih pomorščak potrebuje za varno plovbo, je na zaslonu zato jasno in razločno vidna.

Zaradi vgrajenega fishfinderja in kvalitetne 50/200 kHz sonde P58, primerne za vgradnjo na krmi, ploter omogoča različne možnosti barvnih prikazov izrisa morskega dna, temperature, globine, hitrosti in nenazadnje tudi rib v plitvinah in globinah. Seveda lahko na željo kupca sondo tudi zamenjajo z drugim modelom primernim za notranjo montažo ali montažo skozi trup.

Možnost priklopa VHF radijske postaje, izboljšan programski vmesnik V2.0, slovenski meni za enostavnejše upravljanje, funkcije kot so alarmi plimovanja, ustrezne temperature in odkritja rib, ter združljivost z najnovejšimi C-MAP MaX navtičnimi elektronskimi kartami, so lastnosti, ki vas bodo prepričale takoj, ko se boste na vaših plovbah odločili za pomoč navigacijskih GPS inštrumentov in dodatne opreme Lorenz. Vsi ploterji Lorenz FISH GPS so snemljivi, lahko pa se tudi vgradijo v komandno ploščo, ter so primerni tako za jadrnice kot za motorne čolne.

Vas zanima več iz te teme?
GPS navigacija za avto

Prijavi napako v članku