Računalništvo, telefonija
14.11.2019 08:24
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vrhunski USB ključ po dostopni ceni

Pri Samsungu ponujajo vrhunski USB ključ, ki združuje zmogljivo kapaciteto, odlično vzdržljivost, ličen dizajn in dobro povezljivost naprave.
Vrhunski USB ključ po dostopni ceni
Vrhunski USB ključ po dostopni ceni

Za vse ljubitelje kakovostnih naprav za prenašanje datotek so pri Samsungu pripravili moderen in močan USB ključ, ki predstavlja most med kakovostno ter zmogljivo napravo in hitrim delovanjem medija z zavidljivim spominom.

Na voljo sta dve vrsti ključa s kapacitetama 64 oziroma 128 GB prostora. Oba sta dovolj zmogljiva, da zadovoljita tako domače kot poslovne uporabnike. Sta vodotesna, poleg zavidljivega prostora za shranjevanje pa ponujata tudi nekaj drugih dobrot. Uporabniki lahko izbirajo med sivo ali srebrno barvo ključa, kapaciteta pa se giblje, kot že omenjeno, med 64 oziroma 128 GB.

USB ključ deluje pri hitrosti 200 MB/s in je eden kakovostnejših na trgu. Ob strani ohišja ima tudi posebno odprtino, ki služi kot pripomoček za pritrditev varnostne vrvice. Dimenzije USB ključka so 40.01 x 15.6 mm, kar ga uvršča med nekoliko večje USB ključke, ki pa je vsekakor vreden pozornosti.

Samsungova tehnologija izdelave spominskih ključev zagotavlja delovanje naprave do 72 ur v slani vodi, odlično odpornost na gravitacijske sile (letalo, pospeški), dober temperaturni razpon (med -25 in +85 stopinj celzija), vzdržljivost na morebitno zunanje gama žarčenje (na letališčih) in še bi lahko naštevali.

Oba modela USB ključev si lahko podrobneje ogledate in kupite na spletnem naslovu https://www.ebay.com/itm/153723074132. Model s kapaciteto 64 GB je na voljo za 16,49 EUR, za zmogljivejši 128 GB ključ pa bomo morali odšteti 26,49 EUR. USB ključa sta na voljo tukaj.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku