Računalništvo, telefonija
22.08.2019 12:00

Deli z drugimi:

Share

Vrhunske storitve moramo znati tudi uporabljati

.. V poslu poznamo veliko informacijskih rešitev, z uporabo katerih lahko poslovni procesi tečejo bolj gladko kot kadarkoli prej. Pomembno pa je, da je tudi sama uvedba celovita, saj lahko le tako realizirate pričakovane pozitivne učinke na vaš posel ..
Vrhunske storitve moramo znati tudi uporabljati
Vrhunske storitve moramo znati tudi uporabljati

Uvajanje sodobnih informacijskih tehnologij, notranja in zunanja komunikacija ter vrsta orodij, ki to omogočajo, so danes v poslu izjemnega pomena. Tako poznamo vrhunske storitve za učinkovito komunikacijo in neomejeno sodelovanje. Vsako uvajanje takih novih storitev v podjetju pa zahteva čas, izobraževanja, fine nastavitve storitev in druge naloge, česar se v vsakem podjetju ne zavedajo. Sam nakup – v našem primeru storitev Microsoft 365, je šele začetek poti.

Celostna podpora

S storitvami Microsoft 365 lahko izkoristite priložnosti sodobnega računalništva in se lažje posvetite svojemu poslu. Microsoftove oblačne storitve v Šoli prihodnosti Maribor v Sloveniji uvajajo že skoraj 10 let. V tem času so nabrali ogromno izkušenj, ki jim omogočajo, da nudijo najboljšo podporo pri uvedbi in uporabi storitev. Odlikuje jih predvsem to, da strankam zagotavljajo celovite rešitve, v ta namen pa po potrebi k sodelovanju vključijo tudi partnerje.

Zagotavljajo, da boste poleg same licence z Office 365 ali Microsoft 365 pri njih dobili celostno storitev, izobraževanje uporabnikov, prilagoditev storitev, nudili vam bodo vzdrževanje in prijazno tehnično podporo. Z njihovo pomočjo boste zagotovo izboljšali izkušnjo komunikacije in deljenja dokumentov v podjetju.

Podjetjem, ki se odločijo za Office 365 želijo omogočiti, da svojo investicijo kar najbolje izkoristijo. Pri nakupu se zgodba pogosto konča, a ključne priložnosti sledijo iz optimizacije procesov, ki jih investicija omogoča.

Kaj vse omogoča Microsoft 365

V Šoli prihodnosti Maribor so pripravili štiri osnovne pakete storitev, namenjene podjetjem z najmanj tremi zaposlenimi. Od takšnega, ki vključuje le licenco in e-poštni nabiralnik do takšnega z bogato paleto storitev. Podrobnosti si oglejte na povezavi izberinajboljse.si. Če med njimi ne najdete pravega zase, vam bodo z veseljem pripravili takšnega, ki bo zadovoljil vse vaše potrebe.

Na voljo so vam številna orodja, ki jih lahko prilagodite glede na vaše želje.

  • Z zanesljivo poslovno elektronsko pošto z vašo domeno boste prejeli 50 GB nabiralnik na člana ekipe, brezplačne nabiralnike za skupne naslove ter orodja za upravljanje vašega časa.
  • Za varno shranjevanje in deljenje poslovnih dokumentov bo poskrbela elektronska shramba za dokumente, v kateri boste imeli kar 1TB prostora na člana ekipe.
  • Poleg tega so na voljo orodja za ekipe, s katerimi se lažje povežete in ostanete v stiku tudi na poti. To so orodja za komunikacijo in spletne konference.
  • Izkoristite lahko dostop do zmogljivih spletnih aplikacij, najnovejših pripomočkov Microsoft Office in operacijskega sistema Windows 10.
  • Pri vsem tem bo skrb za varnost odveč, saj bodo najsodobnejše varnostne rešitve delovale kot odlična podpora vašemu poslu. Poleg tega pričakujte 99,9 % zagotovljeno dostopnost storitve.

Vsi paketi vključujejo uvodno izobraževanje za celotno ekipo, vzpostavitev in nastavitve izbranega paketa po vaših željah in tehnično podporo ter bon v vrednosti 70 evrov za izobraževanja po izbiri.

Potrebujete več?

Ker se zavedajo, da se pričakovanja in potrebe podjetij med seboj lahko precej razlikujejo, so nekatere storitve iz paketov izključili. Če torej karkoli pogrešate, jih na to opozorite.

Tako se ponudba ne ustavi pri zgoraj opisanem, ampak vam nudijo tudi dostop do drugih Microsoftovih rešitev, prenos obstoječih podatkov v oblak (elektronske pošte, poslovnih dokumentov) in dodatno varnostno kopiranje podatkov. Omogočajo tudi izbiro in ureditev spletne domene, izdelajo spletno predstavitev podjetja, svetujejo pri uvajanju IT storitev, uredijo pa lahko tudi centralno upravljanje s podpisi v e-pošti.

Za več informacij in vprašanja obiščite izberinajboljse.si.


Prijavi napako v članku