Računalništvo, telefonija
17.12.2020 21:12
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

VIVACOM med najhitreje rastočimi

Bolgarski operater VIVACOM, ki je del skupine United Group, po podatkih združenja World Teleport Association sodi med pet najhitreje rastočih ponudnikov satelitskih storitev za poslovne stranke na svetu.
VIVACOM med najhitreje rastočimi
VIVACOM med najhitreje rastočimi

WTA, panožno združenje za področje satelitskih komunikacij, je operaterja VIVACOM uvrstilo na peto mesto na seznamu desetih najhitreje rastočih ponudnikov v letu 2020, ki ga imenujejo Fast 10. WTA vsako leto objavi globalno lestvico podjetij, ki zagotavljajo storitve prenosa satelitskega signala za komercialne namene, lestvica Fast 10 pa jih razvršča glede na rast prihodkov na letni ravni v preteklem poslovnem letu.

Celoten seznam najhitreje rastočih ponudnikov Fast 10 je mogoče najti na spletni strani https://www.worldteleport.org/page/topops_2020_fast.

VIVACOM je vodilni ponudnik satelitskih storitev. Upravlja enega največjih in najsodobnejših središč za satelitske komunikacije v regiji, Plana Teleport. Ta ima antene usmerjene na najbolj priljubljene satelite, ki pokrivajo Evropo, Afriko, Latinsko Ameriko, Bližnji vzhod in Azijo, kjer zagotavljajo video storitve in storitve podatkovnega prenosa VSAT.

Med stranke podjetja sodijo številne izmed največjih medijskih skupin, operaterji satelitske televizije, ladijske družbe in sistemski integratorji. Središče Plana Teleport prav tako zagotavlja rezervne kapacitete platformi Total TV, ki je del skupine United Group in sodi med vodilne satelitske platforme v Jugovzhodni Evropi.

VIVACOM zagotavlja internetno povezavo na najbolj nedostopni celini na svetu – Antarktiki – ter satelitsko povezljivost ladjam v Črnem, Rdečem, Severnem in Sredozemskem morju in podatkovni prenos poslovnim strankam v Latinski Ameriki.

Za več informacij o satelitskih storitvah podjetja VIVACOM in centru Plana Teleport obiščite https://www.vivacom.bg/en/satellite-services.

Znotraj skupine United Group v Sloveniji poslujejo družba Telemach s storitvami EON, Total TV in mobilnimi paketi družine VEČ, televizija Sport Klub ter platforma za e-poslovanje Shoppster.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEMACH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEMACH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telemach Slovenija logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEMACH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več