Računalništvo, telefonija
15.07.2016 09:31
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ultimativni prodajni pomočnik PIPEDRIVE

Ultimativni prodajni pomočnik PIPEDRIVE
Ultimativni prodajni pomočnik PIPEDRIVE

Povečanje in nadzor nad prodajo še nikoli ni bilo tako preprosto. Ultimativno orodje za upravljanje CRM podjetja Pipedrive vam poenostavi in optimizira prodajne procese. Pri razvoju je sodelovala ekipa izkušenih prodajalcev in spletnih razvijalcev, rezultat pa je odlična spletna aplikacija, ki je primerna za vse organizacije, ki se ukvarjajo s prodajo B2C in B2B, ne glede na njihovo področje delovanja.

Kvaliteten in učinkovit (vizualni) pregled nad vašimi potencialnimi in obstoječimi strankami je ključnega pomena za poslovanje v današnjem času, saj si lahko sedaj pomagate z uporabniku prijaznim vizualnim prikazom podatkov. Če še ne uporabljate orodja CRM je zdaj pravi trenutek, da ga začnete. Z natančnim vendar enostavnim spremljanjem vaših strank, boste z njimi lažje vzpostavili in vzdrževali odnos, s tem pa bo cvetel tudi vaš posel. To in še več vam ponuja prodajno orodje Pipedrive, namenjeno malim in srednje velikim podjetjem, ki imajo velike ambicije. Ena najbolj očitnih prednosti je preprost uporabniški spletni vmesnik in enostavna mobilna aplikacija za operacijska sistema Android in iOS. Preprostost in učinkovitost pa sta dobra razloga, da poskusite spletno aplikacijo tudi tisti, ki že uporabljate katerega od CRM in bi želeli preizkusiti kaj uporabniki bolj prijaznega.

Aplikacija omogoča učinkovit pregled prodajnih procesov, za optimalni izkoristek njenega potenciala, pa jo je mogoče integrirati z vrsto že obstoječih rešitev kot so npr. Google Contacts, Calendar, itd., skupno pa več kot 100 različnimi ponudniki programskih rešitev. S tovrstno potezo so pri Pipedrive poskrbeli, da je njihovo rešitev možno prilagoditi večini malih in srednje velikih organizacij, ne glede na to katera orodja že uporabljajo, kar pomeni, da organizaciji pri integraciji Pipedrive rešitve ni potrebno spreminjati že obstoječih, utečenih delovnih procesov s čimer prihranijo veliko dragocenega časa.

Pipedrive je na voljo v 13 različnih jezikih in omogoča uporabo različnih valut. Vse podatke, ki jih upravljate s pomočjo aplikacije, lahko tudi izvozite, na sestankih z vodstvom vaše organizacije pa predstavite na enostaven in pregleden način. Podpora je na voljo vsak dan v času delavnika od osme ure zjutraj, do desete ure zvečer, za vaše zadovoljstvo pa skrbi več kot 180 zaposlenih.

Ocene uporabnikov orodja so odlične, naklonjenost pa si je podjetje pridobilo tudi s strani kritikov. Spletno aplikacijo lahko brezplačno tudi preizkusite, na spletni strani Pipedrive, za obdobje 30 dni in se prepričate sami.


Prijavi napako v članku