Telefoni
01.05.2019 13:07

Deli z drugimi:

Share

Tudi Motorola kmalu z lastnim prepogljivim telefonom?

Prepogljivi pametni mobilni telefon Motorola RAZR 2019 naj bi bil nekaj posebnega.
Prepogljivi pametni mobilni telefon Motorola RAZR 2019 naj bi bil nekaj posebnega.

Podjetje Lenovo je že nekaj let lastnik blagovne znamke Motorola, pod katero še vedno namerava proizvajati pametne mobilne telefone, ki so bili še pred nekaj leti zelo priljubljeni. Z namenom, da bi kitajski gigant povrnil ugled Motorole, je že pred časom napovedal vrnitev legendarnih telefonov Razr. Gre za družino tankih preklopnih mobilnih telefonov, ki so na trg prispeli daljnega leta 2004, najbolj priljubljen model pa je bil Razr V3. Podjetju je namreč uspelo prodati kar 130 milijonov tovrstnih modelov.

Če gre verjetni najnovejšim govoricam s področja pametnih mobilnih telefonov, potem bo novi telefon podjetja Motorola resnično nekaj posebnega. Pametni mobilni telefon Motorola RAZR 2019 naj bi bil povsem prepogljiv oziroma zložljiv, opremljen pa naj bi bil z dvema zaslonoma. Glavni zaslon naj bi bil opremljen s 15,7-centimetrsko oziroma 6,2-palčno diagonalo, razmerje stranic naj bi znašalo 22 proti 9, ločljivost pa naj bi znašala 2.142 x 876 slikovnih točk. Diagonala pomožnega oziroma drugega zaslona sicer ni poznana, je pa znano to, da naj bi ločljivosti izrisa slik znašala 800 x 600 slikovnih točk.

Pametni mobilni telefon Motorola RAZR 2019 naj bi še temeljil na osnovi mobilnega procesorja Snapdragon 710 podjetja Qualcomm, za shranjevanje podatkov pa naj bi bilo na voljo 64 gigabajtov oziroma 128 gigabajtov sistemskega pomnilnika. Za zagotavljanje dovolj dolge avtonomije delovanja naj bi skrbela baterija kapacitete 2.730 miliamper ur, ki jo bomo lahko hitro polnili zahvaljujoč napredni tehnologiji TurboPower. Več o nadvse zanimivem telefonu Motorola RAZR 2019 pa naj bi bilo znanega še pred poletjem.


Prijavi napako v članku