Dodatki za računalnike
21.07.2009 10:10

Deli z drugimi:

Share

takeMS in Real Madrid – pravi par

takeMS in Real Madrid
takeMS in Real Madrid

Podjetje takeMS je z enim največjih nogometnih klubov na svetu, Realom iz Madrida, pripravilo posebno zbirko USB-pomnilnikov z motivi »kraljevega kluba«. Sodelovanje je zastavljeno dolgoročno, tako da bo v prihodnje v Realovih barvah in oblikah na voljo še več izdelkov.

S podpisom pogodbe o sodelovanju je takeMS postal uradni izdelovalec USB-pomnilnikov za Real Madrid. Klub, ki domuje na stadionu Santiago-Bernabéu, si je za prvi reprezentativni izdelek izbral USB-ključek, imenovan Real Madrid Crest. Gre za pomnilniški medij v obliki logotipa kluba, okrogle oblike (premer 40 mm), za pokrov USB-priključka pa služi podoba kraljevske krone. USB-ključek je odet v trpežno gumo, ki ga ščiti pred udarci pa tudi vodnimi kapljicami. Real Madrid Crest na prodajne police prihaja te dni, na voljo pa bo v kapacitetah med 1 in 16 GB, vseboval pa bo tudi polno različico programske opreme Carry it Easy ter vrsto prednaloženih uporabnih programov v skupni vrednosti prek 20 evrov.

»Real Madrid je eden izmed klubov v Evropi, ki je prejel največ trofej, ne le v nogometu, temveč tudi v košarki. Deležen je asociacij, kot so: moč, eleganca, profesionalnost, strast … Prepoznaven je po celem svetu, zato smo seveda veseli, da lahko z njim poslovno sodelujemo in se po USB-ključku Real Madrid Crest že veselimo prihodnjih projektov,« je povedal izvršni direktor družbe takeMS Edmund Dägele.

Vas zanima več iz te teme?
USB ključi

Prijavi napako v članku