Strojna oprema
03.01.2006 09:51
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Super zavese za Okna

Skupina Futura, vodilni domači proizvajalec rešitev za “strojne” ohranjevalnike zaslonov, ki omogočajo izkoriščati vse potenciale za prosti čas na delovnem mestu, je na svetovni trg lansirala najnovejši servisni paket za Curtains for Windows 1.0 Professional. Service Pack 1 vključuje najnovejše varnostne rešitve in inovacije, z novimi proaktivnimi elementi vpeljuje večjo varnost in s tem uporabnikom Curtains for Windows zagotavlja najboljšo možno zaščito pred delom, neželeno pošto, hekerji, črvi in drugimi nevarnostmi.

“Service Pack 1 za Curtains for Windows 1.0 Professional je pomemben korak pri zagotavljanju pomoči našim strankam, da svoj delovni prostor zaščitijo pred novimi delovnimi nalogami ter se bolj prilagodijo povečani rasti sofisticiranih napadov s strani nadrejenih in sodelavcev,” je povedal Matjaž Klipšteter, direktor podjetja Futura PR, in dodal: “Izdelek je rezultat nenehnih vlaganj v inovacije in v obsežne raziskave na področju vedenja posameznikov na delovnem mestu.”

V času lansiranja Service Pack 1 na svetovni trg, bo Skupina Futura servisni paket prek pošte in osebnih obiskov tehnične ekipe distribuirala tudi svojim strankam, partnerjem in ostalim uporabnikom Curtains for Windows 1.0 Professional. Vsi ostali pa se lahko za Service Pack 1 obrnejo na Skupino Futura oziroma ji svoje želje sporočijo po elektronski pošti. Čas dostave je odvisen od številnih dejavnikov, kot so lokacija uporabnika, zahtevani jezik in stopnja povpraševanja po Service Pack 1.


Prijavi napako v članku