Tablični računalniki
13.06.2016 09:28
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Super ugoden e-bralnik Cybook Muse

Cybook Muse Frontlight
Cybook Muse Frontlight

Francoski proizvajalec e-bralnikov Bookeen je na trgu predstavil svoj najnovejši produkt. Njihov 6-inčni elektronski bralnik Cybook Muse Frontlight pogumno konkurira bistveno dražjim tekmecem.

Cybook Muse Frontlight uporablja tehnologijo E-ink Carta HD z resolucijo 1024 x 758 (213 dpi), ki poskrbi, da na zaslonu ne boste videvali motečih pikslov, ki se lahko pojavijo pri elektronskih bralnikih. Branje je tako prijetnejše ne glede na to pri kakšni svetlobi berete.

Bralnik odlikuje izjemno lepo ohišje in steklen zaslon od roba do roba, ki omogoča prikaz 16 odtenkov sivine. Zaslon deluje na dotik in je antirefleksen, kar pomeni, da vas sonce na plaži ne bo motilo med prebiranjem vaše najljubše knjige. Za lažje upravljanje z eno roko so prisotni tudi fizični gumbi, ki jih pri marsikaterem bralniku dostikrat pogrešamo. Notranji pomnilnik 4 GB je možno razširiti s SD kartico, česar navadno pri e-bralnikih ni.

Za tekstovni prikaz so podprti formati EPUB, PDF, HTML, TXT, FB2 in DJVU. Možno je naložiti tudi knjige iz slovenskih knjigarn. Podpora za PDF dokumente je odlična, saj omogoča vnos raznih opomb, funkcija Reflow pa lahko PDF dokument spremeni v čisto pravo e-knjigo. Fotografije lahko pregledujemo v formatih JPEG, PNG, GIF, BMP, ICO, TIF in PSD s čimer so pokriti vsi najpogosteje uporabljeni formati. Bralnik je možno povezati tudi na Wi-Fi, nastavitve pa upravljati s slovenskim vmesnikom. Za pomoč pri branju angleških knjig je prednaložen Oxford English Dictionary, ki vam bo pomagal razumeti nove besede, s tem pa se bo vaš besedni zaklad zelo hitro večal.

Bralnik Cybook Muse Frontlight je eden izmed lažjih na trgu in ga brez težav uporabljamo v eni roki. S ceno 123,95 € in kakovostjo bistveno dražjih tekmecev predstavlja odlično izbiro za vse navdušence elektronskih bralnikov. Kupite ga lahko v spletni trgovini Bogomolka.

(oglasno sporočilo)

Vas zanima več iz te teme?
e-bralniki

Prijavi napako v članku