Računalništvo, telefonija
26.09.2016 13:09
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

SSD gostovanje z najboljšo podporo v Sloveniji

Gostovanje na kakovostnem strežniku s SSD diski je dokazano kar 2-5x hitrejše od klasičnega spletnega gostovanja.
Gostovanje na kakovostnem strežniku s SSD diski je dokazano kar 2-5x hitrejše od klasičnega spletnega gostovanja.

V današnjih časih je izjemno pomembno, da spletna stran deluje kar se da hitro. Nihče se namreč ne bo dolgo zadrževal na počasni strani, kjer bo po vsakem kliku potrebno čakati več sekund, da se prikaže nova vsebina. Potreba po hitri in odzivni spletni strani je v času pametnih telefonov in tablic še toliko večja, saj je povprečen čas nalaganja na mobilnih napravah nekoliko daljši kot na računalnikih.

Imate spletno stran, ki deluje počasi? Boste v kratkem morda postavili novo, seveda pa bi radi videli, da bi ta delovala čim hitreje? Zagotovite si odlično osnovo – SSD gostovanje NEOSERV, kjer se lahko pohvalijo z zmogljivo strojno opremo (DELL strežniki s XEON procesorji, 64+ GB delovnega pomnilnika in SSD RAID-10 diskovnim poljem).

Na grafih si lahko ogledate, koliko hitrejše je SSD gostovanje pri NEOSERV v primerjavi s klasičnim gostovanjem. Gostovanje na kakovostnem strežniku s SSD diski je dokazano kar 2-5x hitrejše od klasičnega spletnega gostovanja.

NEOSERV – spletno gostovanje, domene in SSL certifikati

Ponudnik gostovanje NEOSERV je na trgu spletnih storitev prisoten že od leta 2003. Podjetje se poleg bogate tradicije lahko pohvali z več kot 6.000 naročniki, pestro ponudbo storitev ter prijazno podorno ekipo, ki je na socialnih omrežjih redno deležna zahval in pohval s strani naročnikov.

Poleg petih paketov deljenega spletnega gostovanja vam pri NEOSERV nudijo tudi reseller pakete, ugodno registracijo domen in SSL certifikate priznanih izdajateljev.

Glavne prednosti gostovanja NEOSERV so:

–          super hitri DELL strežniki z zmogljivimi procesorji in vgrajenimi SSD diskovnimi polji;

–          bogata ponudba paketov, primernih za gostovanje tako spletnih strani kot trgovin;

–          lokacija strežnikov v podatkovnem centru v Ljubljani je odlična tudi za mednarodne spletne projekte;

–          ponudba komplementarnih storitev za spletno predstavitev (domene, SSL certifikati);

–          prijazna, strokovna in hitro odzivna podpora, ki je na voljo 24 ur na dan in 7 dni v tednu;

–          uporaba nadzorne plošče cPanel, s katero je urejanje paketa gostovanja povsem enostavno;

–          nudenje 45-dnevne garancije na zadovoljstvo – vračilo denarja brez vprašanj;

–          partnerski program z možnostjo zaslužka 25 % od vrednosti prodaj.

Vam vse naštete prednosti še vedno niso dovolj, da bi se odločili za gostovanje NEOSERV? Naj vam predstavimo še dve, ki bi vam utegnili pomagati pri odločitvi o izbiri ponudnika:

  1. Pri NEOSERV vam nudijo brezplačen prenos spletne strani od starega ponudnika na njihov strežnik. Če torej z zdajšnjim ponudnikom gostovanja niste zadovoljni, se le obrnite na njih. Poskrbeli bodo za vse.
  2. Ob naročilu katerega koli paketa deljenega gostovanja uporabite kodo za popust R-NOVICE60, ki je namenjena vsem bralcem našega portala. Uporabite omenjeno kodo in si zagotovite kar 60 % popusta!

Oglejte si pisne in video pohvale zadovoljnih naročnikov. Prepričani smo, da boste z izbiro ponudnika gostovanja NEOSERV zadovoljni tudi vi. Priporočamo! 

(oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več