Triki in nasveti
18.01.2014 07:34
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spotify: Spletna glasba brez omejitev!

Podjetje Spotify je pred kratkim iz programske opreme za osebne in prenosne računalnike odstranilo vse omejitve, ki so doslej veljale za nenaročnike. Čeprav je novost »podprta« z reklamnimi oglasi, nas ti ne bodo pretirano motili, saj je vsa glasba na voljo povsem brezplačno.
Spotify bo odsled na voljo tudi za Applov iPad.
Spotify bo odsled na voljo tudi za Applov iPad.

Ljubitelji spletne glasbe pozor! Podjetje Spotify je iz programske opreme za namizne in prenosne računalnike odstranilo vse omejitve, ki so doslej veljale za nenaročnike. Glasbofili bodo zagotovo najbolj cenili odstranitev omejitve poslušanja glasbe, ki je bila doslej po šestih mesecih brezplačne uporabe postavljena na poltretjo uro tedensko. Čeprav je novost »podprta« z reklamnimi oglasi, nas ti ne bodo pretirano motili, saj je vsa glasba na voljo povsem brezplačno, za njeno predvajanje pa potrebujemo le uporabniški račun in aktivno povezavo v svetovni splet.

Spletno storitev Spotify, ki je pred kratkim prejela celo donacijo v višini preračunanih 185 milijonov evrov, se vsekakor splača preizkusiti, saj ponuja več kot 20 milijonov skladb, pri čemer je dnevno dodatnih kar 20 tisoč novih. Aktivih uporabnikov je trenutno več kot 24 milijonov, pri čemer jih več kot šest milijonov plačuje mesečno naročnino. Aplikacija Spotify za namizne in prenose računalnike je na voljo za prenos na spletni povezavi http://bit.ly/Spoti-FI.


Prijavi napako v članku