Paketi in akcije
15.11.2021 11:28
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sodoben dom se začne v dnevni sobi

Če niste premladi, se morda še spomnite video kaset, snemanja najljubših filmov in oddaj ter trenutkov, ko se je v dnevni sobi zbrala vsa družina, ker je bila na sporedu priljubljena serija.

Ob današnjem napredku v tehnologiji, pa tudi zahtevnejšem življenjskem tempu, si kaj takega težko predstavljamo. Navade TV-gledalcev so dandanes precej drugačne, televizija pa se je popolnoma prilagodila potrebam našega vsakdana.

Gledanje televizije se je korenito spremenilo

Si predstavljate, da bi predčasno zapustili druženje s prijatelji in odhiteli domov, ker se ravno predvaja vaš najljubši film? Da bi iz službe odšli naravnost na kavč, ker je popoldan na sporedu TV-serija, ki je ne želite zamuditi? Gledanje televizije se je od teh časov korenito spremenilo. Danes si svoje najljubše vsebine lahko ogledamo tako rekoč vedno in povsod. Čeprav nam gledanje televizije dandanes omogoča precej več funkcionalnosti in zabave kot nekoč, pa ostaja dejstvo, da veliko uporabnikov najnovejše tehnologije njenega potenciala ne izkorišča v celoti, bodisi zaradi nepoznavanja sodobnih trendov bodisi zaradi pomanjkanja časa, da bi se vanje poglobili.

Izkoristite prednosti sodobnega časa

A sodoben dom prinaša številne prednosti za vso družino! Svoje dnevne sobe še niste oplemenitili s pametnim televizorjem? Ne skrbite, s Telemachovim sprejemnikom EON Smart Box bo vsak televizor v hipu postal pameten in s tem poskrbel, da vam nikoli ne bo dolgčas. Svoje najljubše vsebine boste lahko spremljali z zamikom do 7 dni nazaj v vseh paketih. Platforma EON omogoča tudi premikanje po časovnici s prikazovanjem slik, kar vam bo ogled z zamikom še dodatno olajšalo. Uživali boste v bogatem Video klubu z več kot 18 tisoč filmi in TV-serijami, hiter internet pa bo v vašo dnevno sobo popeljal najboljšo uporabniško izkušnjo.

Najboljši v kategoriji tehnologij za domačo zabavo

EON Smart Box, ki je bil na IBC2019, najvplivnejšem mednarodnem sejmu s področij elektronskih medijev in tehnologije, ki poteka v Amsterdamu, izbran za najboljši sprejemnik v kategoriji Customer Premise Technology (tehnologija za domačo zabavo), v vašo dnevno sobo prinaša najboljšo uporabniško izkušnjo. Ne zamudite izjemne priložosti in si zagotovite katerega koli izmed priljubljenih paketov EON, ki so v posebni akciji novim naročnikom na voljo že za 19,90 evra mesečno za prvo leto vezave. Ste pripravljeni na zabavo?

Več najdete na telemach.si/eon-paketi. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Telemach

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEMACH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEMACH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telemach Slovenija logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEMACH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več