Digitalizacija
02.03.2013 16:28
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

SNOView: Vsa družbena omrežja za Android pod eno streho

Brezplačna mobilna aplikacija SNOView pod eno streho združuje vsa najbolj priljubljena družbena omrežja in celo storitev RSS. Ta omogoča hiter, enostaven in enoten dostop do omrežji Twitter, Google+, Facebook in Instagram ter je povsem prilagodljiva.
Vsa obvestila iz najbolj priljubljenih družbenih omrežij so preko aplikacije SNOView prikazana na enem mestu.
Vsa obvestila iz najbolj priljubljenih družbenih omrežij so preko aplikacije SNOView prikazana na enem mestu.

Vse več uporabnikov prisega na več kot eno družbeno omrežje, pri čemer mnogi niti na poti ne morejo več brez njih. Zaradi tega imajo ti na mobilnih napravah Android nameščeno bogato paleto namenskih mobilnih aplikacij, kar pa seveda ni praktično, upočasnjuje hitrost delovanja pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov ter jemlje dragocen prostor, ki je namenjen shranjevanju podatkov. Teh težav pa z uporabo mobilne aplikacije SNOView ne bomo imeli, saj ta pod eno streho združuje najbolj priljubljena družbena omrežja in celo storitev RSS.

Praktična mobilna aplikacija SNOView je brezplačno na voljo za prenos na spletnem portalu Google Play, in sicer na spletnem naslovu http://goo.gl/0N23j, za ta namen pa lahko seveda uporabite oziroma skenirate tudi QR kodo. Aplikacija podpira vse mobilne naprave z nameščenim mobilnim operacijskim sistemom Android 2.1 ali z novejšim in ponuja dostop do vseh najbolj priljubljenih družbenih omrežij, kot so Twitter, Google+, Facebook in Instagram. Mobilna aplikacija SNOView ima za nameček vgrajen celo lasten spletni brskalnik.

Uporaba aplikacije SNOView je relativno preprosta in že takoj ob njenem zagonu nam prikaže vse ključne funkcije preko praktičnega priročnika. Preden pa v aplikacijo vnesemo podatke za dostop do naših družbenih omrežij, moramo predhodno izbrisati tiste, ki so privzeto že vnesene, saj brezplačna različica podpira le eno družbeno omrežje iz vsake skupine. Te zbrišemo na način, da kliknemo na ikono zgoraj skrajno desno, na tri navpične pike in nato še na gumb »Delete«.

Družbena omrežja v SNOView vnašamo tako, da kliknemo na simbol »+«, ki se nahaja v zgornji vrstici aplikacije. Tu najprej izberemo želeno družbeno omrežje, prijateljev vzdevek, uporabniško številko ali spletni naslov ter kliknemo »OK«. Če pa želimo sočasno spremljati večje število prijateljev, jih v aplikacijo dodamo tako, da na prvi strani kliknemo desni gumb mobilnika Android, izberemo možnost »Settings« in se prijavimo bodisi v omrežje Facebook bodisi v Twitter. Prijava v družbeno omrežje Google+ bo na voljo kmalu, medtem ko je dostop do seznama prijateljev na Instagramu omogočen le za plačljivo različico programa SNOView.

Mobilna aplikacija SNOView je za nameček še povsem prilagodljiva. Tu lahko nastavimo celo frekvenco osveževanja in možnost samodejnega nadgrajevanja, ko smo priključeni na mobilno omrežje Wi-Fi ter imamo na voljo kar štiri grafične vmesnike. Če boste pri namestitvi ali uporabi mobilne aplikacije SNOView naleteli na kakšne nepričakovane težave, vam bodo z veseljem priskočili na pomoč strokovnjaki Foruma Računalniških novic (http://goo.gl/bBIpG).


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več