Računalništvo, telefonija
10.03.2011 18:51

Deli z drugimi:

Share

Slovenskim podjetjem na voljo Microsoft Dynamics CRM 2011

Nova različica Microsoftove celovite rešitve za upravljanje odnosov s strankami v organizacijah vseh velikosti
Microsoft Dynamics CRM
Microsoft Dynamics CRM

Microsoft je najavil, da je slovenskim podjetjem zdaj na voljo nova različica programske rešitve za upravljanje odnosov s strankami Microsoft Dynamics CRM 2011. Nov izdelek vključuje več pomembnih novosti, vključno z izredno preprosto konfiguracijo, visoko zmogljivostjo in enostavnim povezovanjem z obstoječimi aplikacijami ter podatkovnimi zbirkami. Dynamics CRM 2011 dviga pričakovanja glede prilagodljivosti, zmogljivosti in razširljivosti rešitev za upravljanje odnosov s strankami . Organizacijam daje možnost izbire med namestitvijo na lastni lokaciji in storitvijo v oblaku, ki gostuje pri Microsoftovem partnerju. Na voljo je v 41 jezikih, vključno s slovenščino. Slovenska podružnica Microsofta bo sodobne poslovne rešitve predstavila strankam, partnerjem in drugi zainteresirani javnosti tudi na posebnem srečanju »Kaj imata skupnega YMCA in Chester Zoo?, ki bo potekalo 24. marca 2010 v Ljubljani.

Tomaž Perc, vodja poslovanja za poslovne rešitve Dynamics v slovenski podružnici Microsofta: “Veseli nas, da lahko slovenskim podjetjem ponudimo novo različico naše rešitve za upravljanje odnosov s strankami. Odličnost pri odnosih s strankami je v trenutnih gospodarskih razmerah, ko je dragocena vsaka prodajna priložnost, še pomembnejša konkurenčna prednost podjetja. Microsoft Dynamics CRM 2011 z novo ravnijo storilnosti uporabnikov v prodajnih, trženjskih in servisnih oddelkih je zato zagotovo rešitev, ki bo hitro povrnila vložek in omogočila trajno rast poslovanja.«

Microsoft Dynamics CRM 2011 prinaša uporabnikom in partnerjem širok nabor pomembnih prednosti, vključno z izredno preprostim določanjem nastavitev, razširljivostjo na največja poslovna okolja in enostavnim povezovanjem z obstoječimi aplikacijami in podatkovnimi zbirkami. Organizacijam daje možnost izbire med namestitvijo na lastni lokaciji in storitvijo v računalniškem oblaku, ki gostuje pri Microsoftovem partnerju.

»Microsoft je z novo različico rešitve Dynamics CRM ponudil natančno to, kar smo partnerji in stranke želeli in pričakovali. Z izkušenimi strokovnjaki, ki poznajo dobre prakse in poslovne potrebe naročnikov, lahko v Adacti našim strankam tako ponudimo prijaznejšo, učinkovitejšo in stroškovno še dostopnejšo rešitev za informatizacijo prodajnih in drugih povezanih poslovnih procesov,« je povedal Samo Kanellopulos, vodja CRM-rešitev v podjetju Adacta.

Nova rešitev izboljšuje storilnost uporabnikov v organizacijah vseh velikosti s:

• Poznanimi izkušnjami na temelju nove generacije odjemalca za Microsoft Outlook in možnostjo uporabe v spletnem brskalniku ter na mobilnih napravah. Uvedbo pri uporabnikih in dostop do informacij, ki jih uporabniki potrebujejo pri svojem delu, prav tako olajšajo zasnova, prilagojena posameznikovi vlogi (RoleTailored design), in napredne možnosti osebnega prilagajanja uporabniškega vmesnika.

• Inteligentnimi izkušnjami s premišljenim vodenjem uporabnika pri izvajanju opravil, vgrajenim poslovnim poročanjem za vodenje učinkovitosti dela in doseganja ciljev in nadzornimi ploščami, ki dajejo prodajnim, servisnim in trženjskim strokovnjakom v vsakem trenutku osvežene informacije za najbolj učinkovito delo.

• Povezanimi izkušnjami prek prilagodljivega razvoja v računalniškem oblaku, združljivosti s platformo Windows Azure in kontekstualnimi zmožnostmi za Microsoft SharePoint.

»Naše stranke so z veseljem pričakale novo različico, ki poleg dodatnih funkcionalnosti ponuja tudi standardno uporabniško izkušnjo okolja Office. Za nas partnerje pa je Microsoft Dynamics CRM 2011 odlična platforma za razvoj kompleksnih integracij,« pravi Mladen Gvozdenović, generalni direktor podjetja NPS Group.

Kaj imata skupnega YMCA in Chester Zoo?

Slovenska podružnica Microsofta bo sodobne poslovne rešitve strankam, partnerjem in drugi zainteresirani javnosti predstavila tudi na posebnem srečanju »Kaj imata skupnega YMCA in Chester Zoo?«, ki bo potekalo 24. marca 2010 v Ljubljani. Na srečanju bosta sodelovala tudi predstavnika vodilnega živalskega vrta v Veliki Britaniji Chester Zoo in največje britanske neprofitne organizacije na področju promocije zdravega življenja z gibanjem YMCA, ki bosta orisala svoje izkušnje z uvedbo sodobnih poslovnih rešitev in koristi, ki sta ju njuni organizaciji pridobili z uvedbo.

Udeležba na dogodku, ki je namenjen najširšemu krogu poslovne javnosti, od direktorjev in vodilnih delavcev do prodajalcev in tržnikov v podjetjih vseh velikosti, je brezplačna, prijave pa sprejemajo na spletni strani Poslovne akademije Financ.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MICROSOFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MICROSOFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Microsoft

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MICROSOFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več
Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več