Telefonija
03.01.2008 14:23

Deli z drugimi:

Share

Si.mobil bo znižal cene!

Si.mobil – Vodafone bo znižal ceno klica znotraj omrežja Si.mobil – Vodafone in z novo Opcijo stacionarni omogočil tudi nižjo ceno klicev v vsa slovenska stacionarna omrežja. Opcija mobilni bo dostopna za nižjo mesečno naročnino, nekoliko višja pa bo cena klica v drugo mobilno omrežje. Nižji bodo stroški uporabe paketa Smart III. Z novim obračunskim intervalom bodo pogovori, daljši od minute, še ugodnejši.

Si.mobil – Vodafone bo s 3. februarjem 2008 znižal ceno klica znotraj lastnega omrežja z 0,0209 evra na 0,02 evra za minuto pogovora. Znižanje cene velja za vse naročnike paketov Orto Smart, Smart I, Smart II, Smart III in Business Smart. Uporabniki Si.mobil – Vodafone opravijo več kot polovico vseh klicev znotraj domačega omrežja, delež teh klicev pa se še povečuje, zato bodo njihovi stroški odslej še nižji.

Naročniki paketa Orto Smart bodo poleg znižane cene za klice znotraj omrežja Si.mobil – Vodafone pridobili tudi nižjo ceno poslanih SMS-ov. Cena SMS-a v paketu Orto Smart se bo s 3. februarjem 2008 znižala z 0,0209 evra na 0,02 evra.

Že s 3. januarjem 2008 bo Si.mobil – Vodafone omogočil do 72 % nižjo ceno klica v stacionarna omrežja. Si.mobil – Vodafone bo namreč uporabnikom ponudil novo Opcijo stacionarni, ki znižuje cene klicev v vsa slovenska stacionarna omrežja. Cena 0,07 evra bo veljala 24 ur na dan, brez omejitev. Mesečna naročnina na Opcijo stacionarni bo znašala zgolj 1,5 evra. Zaradi izjemnega znižanja cene klica v stacionarna omrežja se vklop Opcije stacionarni izplača naročnikom paketov Smart I ali Orto Smart, ki opravijo več kot 9 minut klicev mesečno v stacionarno omrežje, in naročnikom paketa Smart II, ki mesečno opravijo več kot 11 minut klicev v stacionarno omrežje.

Znižala se bo tudi mesečna naročnina na Opcijo mobilni in bo od 3. februarja 2008 znašala 2 evra (prej 2,09 evra) nekoliko pa se bo dvignila cena klica v drugo mobilno omrežje in bo znašala 0,1 evra (prej 0,0918 evra). Opcija mobilni velja le za klice uporabnikov Mobitela, Debitela in Izimobila. Naročniki imajo možnost brezplačnega vklopa oz. izklopa Opcije mobilni in Opcije stacionarni na brezplačni telefonski številki 080 40 40 40 s svojim osebnim geslom ali na vseh prodajnih mestih Si.mobil – Vodafone.

Uporabnikom bo od 3. februarja 2008 dalje na voljo še bolj privlačen paket Smart III, kjer se bo mesečna naročnina znižala na 11,5 evra (nižja za 1,02 evra) in bo že vključevala Opcijo mobilni in Opcijo stacionarni (dodaten prihranek v višini 3,5 evra). Paket Smart III bo tako postal paket z izjemno ugodnimi cenami klicev v vsa slovenska omrežja.

Si.mobil – Vodafone bo 3. februarja 2008 na vseh naročniških paketih spremenil obračunski interval. Prve tri sekunde bodo za naročnike Si.mobil – Vodafone ostale brezplačne. Od 4. do 60. sekunde bodo klici po novem obračunani po 60-sekundnem obračunskem intervalu. Vsi klici daljši od 60 sekund se bodo odslej zaračunali po 1-sekundnem obračunskem intervalu. Torej pri pogovoru, daljšem od 60 sekund, bo naročnik plačal natančno toliko sekund, kot je trajal pogovor. Povprečna dolžina klica pri naročnikih Si.mobil – Vodafone znaša 91 sekund, zato bodo ti s spremembo večinoma pridobili, saj se jim bo zaračunalo natanko 91 sekund, medtem ko se jim po dosedanjem obračunskem intervalu (15-sekundni) zaračuna 105 sekund pogovora. Obračunski interval za predplačniške uporabnike Halo in M mobil ostaja 30-sekundni.

Si.mobil – Vodafone je s poenotenjem cen navzdol poskrbel za še večjo preglednost ponudbe in hkrati nižje stroške svojih uporabnikov. Družba bo uporabnike o spremembah obvestila tudi preko mesečnih računov in spletne strani www.simobil.si, vse informacije pa bodo na voljo tudi v Službi za pomoč uporabnikom (info@simobil.si ali 080 40 40 40) in na prodajnih mestih.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več