Računalništvo, telefonija
28.10.2020 08:00
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

SHINING 3D predstavlja “Next Level” izkušnjo 3D skeniranja

.. Predstavljena sta bila ročna 3D skenerja EinScan H & EinScan HX Hybrid ..
Shining 3D s ponosom predstavlja hibridna 3D skenerja EinScan H serije.
Shining 3D s ponosom predstavlja hibridna 3D skenerja EinScan H serije.

SHINING 3D, globalno vodilno podjetje na področju 3D digitalizacije, preko inteligentnega oblikovanja do aditivne proizvodnje je predstavil nova revolucionarna 3D skenerja. EinScan H in HX ročna 3D skenerja dodajata novo dimenzijo zmogljivosti v EinScan portfelj.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj s 3D optično tehnologijo in 3D meritvami ter oceno potreb na trgu Shining 3D s ponosom predstavlja hibridna 3D skenerja EinScan H serije.

Spopad žarkov – integracija DVEH tehnologij v ENO

EinScan H in EinScan HX Hybrid ročna 3D skenerja inovativno integrirata preizkušeno EinScan LED tehnologijo skeniranja z drugim virom svetlobe. Tako lahko 3D skener uporabljamo za širši spekter zahtevnih aplikacij.

Nevidna Infra rdeča svetloba X LED

3D skeniranje v barvi in s hibridno svetlobo

EinScan H popularizira uporabo prenosne barvne tehnologije 3D skeniranja. Dva vira svetlobe omogočata prilagoditev specifičnim zahtevam 3D skeniranja z eno prilagodljivo napravo.

Z nevidno infrardečo svetlobo in vgrajeno barvno kamero lahko 3D podatke temnih objektov in človeških las enostavno zajamete. Udobna in enostavna izkušnja 3D skeniranja zagotavlja hitro in zanesljivo digitalizacijo srednje velikih in velikih objektov. Inovativni programski algoritmi v kombinaciji s svobodo izbire najprimernejšega svetlobnega vira kvalificirajo EinScan H za visoko kakovostno zajemanje 3D podatkov ljudi, vključno z lasmi, digitalno replikacijo umetniških del, digitalizacijo pohištva za reprodukcijo in virtualni prikaz ter še mnogo več.

Tipične EinScan funkcije zajemajo uporabniku prijazno rokovanje s skenerjem in programsko opremo, ergonomsko obliko in „plug and play“ značilnosti. Prej omenjeni elementi zaokrožujejo EinScan H ročni 3D skener in ga kvalificirajo kot popolnega spremljevalca za uporabo v medicini, umetnosti in najrazličnejših delovnih okoljih. Prenosno barvno skeniranje je dostopno vsem.

Moder laser X LED

Evolucija industrijskega 3D skeniranja

Z dvojno modro svetlobo kombinira prednosti LED svetlobe in laser, kar povečuje prilagodljivost glede na svetlobo okolice in materiala skeniranega objekta. Za zahtevne industrijske aplikacije.

V hitrem načinu skeniranju se za zajemanje podatkov uporablja modra LED svetloba. 3D podatki so zajeti hitro, prav tako pa v tem načinu ni potrebna uporaba referenčnih točk. Laserski način skeniranja zajema objekt z več modrimi laserskimi linijami, kar zagotavlja visoko natančnost in skeniranje odsevnih kovinskih površin. Podatki se lahko uporabijo za vzvratni inženiring, CAD/CAM, 3D printanje in 3D meritve ter analize. Skeniranje črnih in odsevnih površin je zdaj možno z EinScan HX! Nadgradnja industrijskega skeniranja z uporabniku prijazno visokotehnološko opremo še nikoli ni bila bolj učinkovita.

Več na www.3way.si

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem 3WAY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri 3WAY d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem 3WAY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku