Telefonija
09.01.2008 12:07

Deli z drugimi:

Share

SE Z555 združuje napredne funkcije in čudovito estetiko

Sony Ericsson ima nov elegantni telefon Z555, preklopne oblike, ki združuje vrsto bogatih funkcij in neverjetno dober videz. Zelo dobro se ujema z najnovejšim kompletom pripomočkov z inovativnim oblikovanjem v obliki diamanta, ki daje novo modno zapoved.

Sony Ericsson je poleg telefona Z555 predstavil tudi celo vrsto novih modnih dodatkov, med katerimi je oblikovalska zbirka štirih usnjenih torb za prenašanje, pa tudi trije novi priročni kompleti Bluetooth slušalk: HBH-PV708, HBH-PV770 in HBH-PV712.

“Z555 je oblikovan tako, da odraža vaš videz in pritegne pozornost,” je povedal Sven Totte, vodja oddelka za trženje oblikovanja pri Sony Ericssonu. “Izdelali smo ga za ljudi, ki iščejo lepo oblikovan telefon, ki bi ustrezal njihovemu slogu in hkrati zagotavljal vse potrebne funkcije in učinkovitost.”

Sony Ericsson Z555 – modna zapoved
– Nadzor s kretnjami – upravljajte klice s premikom roke
– Skriti zaslon – za izjemen zunanji videz
– Spreminjajoče se teme za vsak letni čas posebej
– Modni oblikovalski pripomočki za popoln videz

Povejte, kdo ste
Tako v službi kot zasebno imate povsem svoj, osebni slog – slog in videz, ki ju Z555 odlično dopolnjuje. Z edinstveno diamantno odsevno površino na sprednji strani in s prefinjenimi podrobnostmi resnično odseva vašo osebnost. Izberete lahko diamantno črno ali sivo roza barvo in kaj hitro vas bodo opazili.

Nadzor z gibi – interakcija brez dotika
Z555 ima vgrajen Sony Ericssonov priročni nadzor z gibi, s katerim preprosto utišate telefon ali izklopite budilko, ne da bi morali prekiniti svoje trenutno delo. Pri dohodnem klicu s preprostim gibom roke nazaj in naprej prek telefona utišate zvonjenje. Podobno lahko takrat, ko telefon uporabljate kot budilko, samo pomaknite dlan nad telefon in tako vključite način “dremanje”. Prava čarovnija!

Bodite obveščeni – diskretno
Zunanji zaslon telefona Z555 prikazuje, kdo vas kliče, tudi če telefona sploh ne odprete. Ko je telefon nedejaven, je zunanji zaslon diskretno skrit … in tako ne kvari videza telefona.

Zadnja moda
Z555 tako kot vi spreminja svojo podobo skladno z letnim časom. Barve in oblike v temah telefona, torej meni in zaslon, se lahko glede na letni čas samodejno posodabljajo. Ker je funkcija povezana s koledarjem telefona, Z555 ve, kdaj je čas, da se poletni videz umakne jesenskemu. Za posebne dogodke, kot je na primer novo leto, pa vas čaka nekaj posebnega.

Predajajte se strastem, čeprav ste aktivni
Z555 vam omogoča, da med vožnjo v taksiju izkoristite prosti trenutek za uživanje ob svoji najljubši skupini ali celo knjigi. V telefon shranite svoje najljubše pesmi ali zvočne knjige in jih razporedite po poglavjih, albumih ali izvajalcih. Priklopite se na radijsko postajo in prisluhnite vremenski napovedi, novicah o prometu ali najnovejšim vestem o zvezdnikih.

Ujemite trenutek, ko se zgodi
Fotoaparat telefona Z555 z ločljivostjo 1,3 milijona slikovnih pik poskrbi, da ste v vsakem trenutku pripravljeni ujeti dogajanje. Poslikajte svoj morebitni novi nakup in ga kot slikovno sporočilo pošljite prijatelju ali ga naložite neposredno v svoj spletni dnevnik, da bodo
vsi videli, s čim se ukvarjate.

Dopolnite svoj videz z dodatki
Vsak stilist vam bo povedal, da brez pravih dodatkov noben videz ni popoln. Oblikovalska zbirka vam ponuja štiri različne modne usnjene torbice, ki dopolnjujejo vaš slog in hkrati ščitijo telefon. V zbirki boste našli kreativne in modne rešitve za nošenje, ki bodo ustrezale tako vam kot vašemu slogu.


Prijavi napako v članku