Računalništvo, telefonija
04.01.2020 06:50
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Se nam obetata kar dva telefona iPhone SE 2?

Cenejši pametni mobilni telefoni iPhone naj bi bili naprodaj v prvi polovici letošnjega leta.
Cenejši pametni mobilni telefoni iPhone naj bi bili naprodaj v prvi polovici letošnjega leta.

Tokrat imamo zelo dobro novico za vse, ki prisegate na pametne mobilne telefone iPhone podjetje Apple, a zanje vseeno niste pripravljeni odšteti veliko denarja. Zanesenjaki spletnega portala DigiTimes so namreč iz zanesljivih virov pridobili informacijo, da naj bi podjetje Apple kmalu ponudilo v prodajo kar dve različici cenejšega pametnega mobilnega telefona iPhone. Vstopni model naj bi bil opremljen z oznako iPhone SE 2, nekoliko zmogljivejši pa z oznako iPhone 9.

Iz nedavno razkritih podatkov je razvidno, da naj bi bil pametnih mobilni telefon iPhone SE 2 opremljen s 11,9-centimetrskim oziroma 4,7-palčnim zaslonom LCD. Poleg tega naj bi razpolagal še s procesorjem Apple A13 in tremi gigabajti sistemskega pomnilnika. Novost naj bi bila naprodaj v prvi polovici letošnjega leta, strojna oprema pa naj bi se nahajala v ohišju telefona iPhone 8.

Nekoliko kasneje pa naj bi se pojavil še en cenejši pametni mobilni telefon iPhone, in sicer iPhone 9, ki naj bi bil opremljen s 14-centimetrskim oziroma 5,5-palčnim zaslonom in 15,5-centimetrskim oziroma 6,1 centimetrskim zaslonom. Preostala strojna oprema pa naj bi bila povsem enaka kot pri modelu iPhone SE 2. To pomeni da bo novost razpolagala še s procesorjem Apple A13 in tremi gigabajti sistemskega pomnilnika. Več informacij o novosti pa naj bi bilo znanih kmalu.


Prijavi napako v članku