Igre
05.04.2021 08:25
Posodobljeno 3 dnevi nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Se nam obeta še Xbox Series X mini?

Miniaturna igralna konzola Xbox Series X mini naj bi bila naprodaj kmalu!
Miniaturna igralna konzola Xbox Series X mini naj bi bila naprodaj kmalu!

Nova igralna konzola Xbox Series X podjetja Microsoft je med ljubitelji iger zelo priljubljena. Zato ne preseneča, da gre v prodajo kot za stavo. Še več, njene zaloge so praktično pošle že skoraj povsod po svetu. Ker pa je povpraševanje po igralni konzoli Series X še vedno visoko nad ponudbo, je mnogi po vsej verjetnosti ne bodo videli še dolgo časa.

Na srečo pri podjetju Microsoft resno razmišljajo o pripravi nove igralne konzole Xbox Series X. Tu bo dejansko šlo za miniaturno oziroma manjšo različico priljubljene igralne konzole. Dejansko bo nova igralna konzola bolj prilagojena pohištvu večine ljubiteljev igre. Obstoječa igralna konzola Xbox Series X je namreč enostavno prevelika.

Trenutno žal še ni znano, kdaj bo miniaturna igralna konzola Xbox Series X mini na voljo v prosti prodaji. Prav tako tudi ni znani, koliko bo treba zanjo odšteti v prosti prodaji. Upajmo le, da ne bo pretirano draga in da bo nekoliko bolj dostopna v primerjavi z obstoječo različico. Njena zmogljivost pa naj bi bila primerljiva z obstoječo igralno konzolo.


Prijavi napako v članku