Računalništvo, telefonija
03.10.2011 16:57

Deli z drugimi:

Share

Rožnati Phantom za punce

NZXT je ponudil posebno različico svojega Phantoma, namenjenega dekletom, ki obožujejo igre in vrhunsko strojno opremo.
NZXT je ponudil posebno različico svojega Phantoma, namenjenega dekletom, ki obožujejo igre in vrhunsko strojno opremo.

Čeprav ni novost, da se vse višje število predstavnic nežnega spola poslužuje igranja iger, miške in tipkovnice, pa gre večinoma za naslove kot so The Sims ali kakšne nezahtevne igre v Flashu. No, na drugi strani najdemo tudi lepo število spletnih bojevnic, ki pa za uživanje v takšnih igrah potrebujejo že malce naprednejšo strojno opremo.

Za takšna dekleta, je podjetje NZXT predstavilo novo različico svojega ohišja Phantom. Novo ohišje je specifično po svoji bleščeči rožnati barvi, s katero so prekriti vsi zunanji in notranji kovinski deli. Tovarniško je opremljeno s tremi 120-mm in enim 200-mm ventilatorjem. Dva manjša se nahajata na bočnih straneh, še eden je na zgornji stranici, medtem ko bo največji poskrbel za odvod zraka iz zadnje strani. Dodatno je mogoče namestiti še en dodatni ventilator, medtem ko je stranske mogoče zamenjati z 200mm oz. 230mm ventilatorji. Da ventilatorji ne bi ustvarili preveč hrupa, je v ohišje vgrajen pet kanalni krmilnik, za regulacijo hitrosti ventilatorjev, ki na vsakem kanalu pridobijo dodatnih 20 vatov moči.

V Phantom je mogoče vgraditi do pet 2,5-palčnih in sedem 3,5-palčnih diskov. Sekundarno kletko za dva diskovna pogona je mogoče tudi odstraniti, v primeru vgradnje kakšne zelo dolge kartice. Kar se tiče ponudbe zunanjih priključkov, lahko najdemo USB2.0, USB3.0, eSATA in avdio izhode. Glede na uradne informacije, bo za pink ohišje potrebno odšteti 139,9 evra.


Prijavi napako v članku