Tiskalniki in skenerji
30.06.2022 12:50

Deli z drugimi:

Share

Rešitev za tisk nalepk za spletne trgovine

Tiskalniki, ki se dobro znajdejo v E-commerce – Zebra.
Zebra ZT411 Foto: Info-kod
Zebra ZT411 Foto: Info-kod

Asortima tiskalnikov ponudnika Zebra Technologies je širok. Ne samo, da je Zebra ustvarila več razredov tiskalnikov, ki ponujajo tisto, kar uporabnik potrebuje, nudi tudi personalizirane rešitve. Odlepljevalec, navijalec in rezalec olajšajo delo pri označevanju izdelkov z nalepkami, medtem ko je izbira ločljivosti (203, 300 in 600 dpi) pomembna, kadar želite zelo kvaliteten odtis. Za delo v dejavnosti E-commerce priporočamo dva tipa tiskalnikov iz različnih razredov: namizni tiskalnik Zebra ZD230 (ali ZD220) in robustni tiskalnik Zebra ZT411, ki ju boste z lahkoto povezali s programom vaše spletne trgovine ali drugim programom, iz katerega lahko tiskate nalepke.

Serija ZD200 –  za manjše ali srednje veliko skladišče

Serija ZD200 spada med osnovne, cenovno bolj dostopne namizne tiskalnike in je primerna za tisk manjše količine nalepk. V tej seriji so kvalitetno zasnovani tiskalniki z dvojno steno v konstrukciji ohišja in kovinsko glavo tiskalnika, kar je ponavadi značilno za dražje, industrijske tiskalnike. Tiskalniki v seriji ZD220 so izredno enostavni za prvo namestitev in hiter začetek uporabe. V seriji Zebra ZD200 sta dve različici tiskalnika, ZD220 in ZD230, oba z ločljivostjo tiska 203 dpi. ZD230 omogoča hitrejši izpis ter poleg 74-metrske folije tudi uporabo daljše, 300-metrske folije. ZD230 ima na voljo tudi več možnosti povezljivosti in komunikacije – USB, Ethernet+, Bluetooth + USB ter Wi-Fi, pri modelu ZD220 je na voljo samo USB-povezava. Serija je primerna predvsem za spletno trgovino, ki tiska do 500 nalepk na dan.

Zebra ZD220

Robustni Zebra ZT411 za večje količine nalepk

Tiskalnik Zebra ZT411 je enostaven za uporabo in upravljanje. Z bogatim naborom aplikacij Zebra Print DNA in rešitvijo Link-OS predstavlja prednost v primerjavi z ostalimi tiskalniki, saj ga lahko upravljate na daljavo. Tiskalnik Zebra ZT411 ima robustno kovinsko ohišje in je primeren za zahtevnejša delovna okolja. Natisne lahko nalepke do širine 104 mm, na voljo ima tri ločljivosti tiskanja, vgrajen pa ima tudi uporabniku prijazen barvni zaslon na dotik, ki nudi nadpovprečno uporabniško izkušnjo. Zebra ZT411 v izvedenki RFID omogoča tudi tiskanje in enkodiranje RFID-nalepk ter izbiranje vseh dodatnih funkcionalnosti iz Zebrinega nabora.

Brez dostavne nalepke preprosto ne gre

V kolikor že imate spletno trgovino in strankam pošiljate pakete z izbrano pošto ali dostavno službo, potem na vsakega od paketov nalepite termo nalepko standardnih dimenzij 100 X 150 mm (ali 102 X 152 mm), na kateri so standardni podatki, ki zanimajo vašo dostavno službo: pošiljatelj, naslovnik, število paketov, vrednost, odkupnina, druge storitve, masa … Ne glede na natančno vsebino nalepke je ključno, da si v času, ko so dobave manj redne in primanjkuje materialov, zagotovite zanesljivega partnerja, ki ima nalepke vaših izbranih dimenzij in materialov vedno na zalogi, nalepke pa preverjeno ne nihajo v kvaliteti. Slabo natisnjena nalepka s slabo berljivo črtno kodo namreč ni problem le za dostavno službo, ampak pomeni tudi slabo uporabniško izkušnjo za vašega končnega kupca.

Podpora podjetja Info-kod, Premium Partnerja v Sloveniji

Rešitve znamke Zebra Technologies najdemo v zakulisju številnih panog. Pomagajo optimizirati procese, sprejemanje poslovnih odločitev in dajejo učinkovite rešitve. Kot vodilno podjetje na trgu s skoraj 60-letno tradicijo Zebra Technologies zagotavlja prilagodljive in celovite rešitve, ki povezujejo ljudi, resurse in podatke, ki pomagajo podjetjem pri poslovanju.

Info-kod je Premium Partner in eden glavnih distributerjev tiskalnikov Zebra v Sloveniji. Naši strokovnjaki za označevanje vam bodo svetovali glede ustrezne opreme, jo inštalirali ter zaposlene izobrazili, v kolikor bo to potrebno. Opremo bodo za vas redno vzdrževali, zagotovili rezervne dele ali pa servisirali tudi izven garancijskega obdobja. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
barvni tiskalnik nalepk

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AVTERA d.o.o.

Litijska cesta 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 585 36 10
Avtera d.o.o. je slovenski zastopnik in distributer nekaterih najpomembnejših blagovnih znamk s področja računalništva, informacijske tehnologije in zabavne elektronike. Trendi ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Srebrni partner

TEAL d.o.o., Outletko.si

Kidričeva ulica 5, 3270 Laško, Tel: 03 734 00 70
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991. Od samega začetka se ukvarjajo s prodajo računalniških komponent. Leta 1999 so odprli poslovno enoto (trgovino) v Celju, pričeli pa so tudi ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več