Življenjski slog
28.03.2023 17:10

Deli z drugimi:

Share

Razprodaja Engwe električnih koles in dodatkov

Za seboj puščamo mrzle in suhoparne dneve, ko je bila rekreacija zunaj skorajda nemogoča, razen za tiste najbolj pogumne in vztrajne. V bolj toplih spomladanskih mesecih bomo na cestah in sprehajalnih poteh videli vse več kolesarjev, rolkarjev in tekačev.

Ravno ob pravem času pa na spletni strani GeekBuying poteka posebna razprodaja vseh električnih koles in dodatkov blagovne znamke Engwe. Akcija traja od 27. do 31. marca, zato ne oklevajte predolgo, če želite kupiti eno izmed kakovostnih e-koles po izredno nizkih cenah.

Evropski kupci smo upravičeni še do dodatnega popusta v vrednosti 70 €. Pri nakupu vpišite promocijsko kodo 7VAWJAO7. Ob plačilu s PayPalom in naročilu nad 700 € pa boste prejeli še dodatnih 25 € popusta.

Izbirate lahko med cestnimi in gorskimi električnimi kolesi. Za mestne potepuhe in rekreativne kolesarje je prav tako na voljo kar nekaj modelov. Na voljo so tudi nadomestne oziroma rezervne baterije po znižani ceni. Pri nekaterih modelih električnih koles boste nadomestno baterijo dobili v kompletu.

Ponudba dodatkov zajema ključavnice, tlačilko, torbe in nosilce za pametni telefon.

Celotno ponudbo Engwe e-koles in dodatkov si lahko ogledate TUKAJ. Če boste našli sebi ustrezno e-kolo, ne pozabite uporabiti promocijske kode 7VAWJAO7.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
električna kolesa


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več