Življenjski slog
19.05.2023 19:00

Deli z drugimi:

Share

Prvi na svetu – prenosni hladilnik, zamrzovalnik in ledomat – 3v1

To je EcoFlow Glacier - prenosni hladilnik, zamrzovalnik in ledomat.

EcoFlow Glacier – prvi pametni prenosni hladilnik in ledomat v enem.

Integriran ledomat nam v 12 minutah pripravi 18 trdnih ledenih kock, zahvaljujoč 120W kompresorju. Dvojno območje delovanja, nadzor in upravljanje preko aplikacije. Najhitrejše hlajenje v industriji baterijskih hladilnikov – s 30°C na 0°C v približno 15 minutah. Brezžično hlajenje do 40 ur in možnost polnjenja preko solarnih panelov. Prostornina 38L in uporaben dizajn kovčka s koleščki.

  • najhitrejše hlajenje v industriji; Hlajenje z optimalno hitrostjo, ko je prazno, se Glacier hitro ohladi s 30 °C na 0 °C v približno 15 minutah.
  • do 40 ur delovanja na baterije
  • možnost polnjenja preko solarnih celic
  • Prostornina 38L; 60 × 330ml. Na pikniku si privoščite cel hladilnik z zelenjavo in sadjem. Če ste na brezpotjih v puščavi, vas 38 L zrezkov napolni z energijo za vsako vznemirjenje.
  • Različne možnosti uporabe
  • Upravljanje preko aplikacije EcoFlow

Štiri kombinacije hlajenja

38L prostor lahko uporabljamo v celoti kot hladilnik ali zamrzovalnik, lahko pa ga razdelimo in je večji del hladilnik, manjši del zamrzovalnik oz. obratno. Ponuja torej kar štiri kombinirane načine hlajenja.

Dvojno območje, dvojni nadzor.

Oba dela sta opremljena z odstranljivim delilnikom, ki ga ločuje na dve coni, in neodvisnim nadzorom temperature, tako da lahko oba dela hladita in zamrzneta od 10 °C do -25 °C. Zrezek, sir ali brezalkoholne pijače… Karkoli že želite založiti, se spremeni v obliki, da ustreza vašim potrebam.

Trije načini polnjenja

Glacier lahko ponovno napolnimo preko klasične 220V vtičnice (traja cca 2h), avtomobilske vtičnice 12V (traja cca 4h) oz. 24V (traja cca 2h) ali preko solarnih celic 240W (traja cca 2h).

Polnite prenosnike in še več na poti.

Vgrajen 100W max USB-C polnilni port vam omogoča, da enostavno polnite vaše naprave kot so pametni telefoni, prenosniki itd.

Snemljiva ročica in kolesa – Hlajenje v gibanju.

En vzvod in en komplet koles, vse snemljivo. Zapeljite hladilnik z zamrzovalnikom, kamor koli vas popeljejo dogodivščine. Odstranite te dodatke in namestite Glacier kar na pult vašega avtodoma, na sovoznikov sedež in v druge kompaktne prostore.

Nadzor na dosegu roke – EcoFlow app

Aplikacija EcoFlow omogoča inteligenten nadzor temperature Glacierja prek Wi-Fi ali Bluetooth.

Eco način

V načinu Eco – načinu varčevanja z energijo – Glacier porabi samo 0,18 kWh na dan

Že na voljo v omejenih količinah na ecoflow.si


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Z več kot 25 letnimi izkušnjami lahko Vibor d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. V želji uporabnikom omogočati hitrejše ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več