Projektorji
11.12.2021 08:22
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Projektorji za dom, sestanek ali taborjenje

Pozabite na velike in težke projektorje, ki so samevali pod stropom in se tam tudi upokojili. Nova generacija je kompaktna, vsestranska, lahko pa jih uporabljate praktično povsod. Spoznajte BYINTEK.

Pomislite na projektor, ki je z vami tako doma kot v službi in, če želite, na taborjenju. Nekateri projektorji so izredno enostavni za uporabo in imajo celo vgrajeno baterijo, tako da so njihove možnosti skoraj neomejene. Ali kakovost slike pri tem trpi? Niti slučajno.

Vsestransko tehnologijo danes najbolj zanimivi proizvajalci dopolnjujejo z Wi-Fi in Bluetooth povezljivostjo ter s kupom drugih zanimivih tehnologij, ki naredijo izkušnjo gledanja slike preprosto nepozabno. Med temi proizvajalci najdemo BYINTEK. Naštejmo zgolj nekaj primerov uporabe njihovih projektorjev: družinska praznovanja, poslovne predstavitve v sejni sobi, oglaševanje, promocije, tematski večeri v dvorani, ogled filma doma, na terasi ali v naravi, brskanje po spletu, predvajanje slik, fotografij ali video posnetkov, igranje igric preko igralnega ploščka na velikem zaslonu, projekcija na avtodom ali počitniško prikolico. Uporabljajo se tudi za prikaz 3D hologramov. BYINTEK ne pozna ovir.

Vsestransko uporabnost njihovim projektorjem omogočata kompaktna velikost in priročnost. Pri sliki moramo poudariti patentirano DLP tehnologijo projiciranja. Če vam kratica ne pove prav veliko, gre za poseben DLP čip, ki omogoča vrhunski kontrast slike (LED patentirana in nagrajena tehnologija) in vsebuje milijone mikroskopskih ogledalc, ki delujejo in projicirajo sliko tako hitro, da je vaša izkušnja gledanja noro realistična.

Žepni projektorji

Nekateri BYINTEK projektorji so prenosni v pravem in najboljšem pomenu te besede. Zlahka jih boste prenašali v torbi in še najbolj spominjajo na prenosne Bluetooth zvočnike. Takšni so na primer BYINTEK P7, BYINTEK P20 in BYINTEK P30. Odlikuje jih tudi samostojen operacijski sistem Android, ki vključuje trgovino z aplikacijami Google Play. Z njimi boste lahko predvajali filme, televizijske oddaje, uporabljali Youtube, Netflix, Facebook, e-pošto ali prosto brskali po spletu. Vgrajenega imajo tudi 16 ali 32 GB prostora za shranjevanje ter polnilno baterijo. Največjo avtonomijo delovanja dosega P20 s polnilno baterijo kapacitete 5.200 mAh. Vse odlikujeta priložen daljinski upravljalnik in natančna izostritev (fokus) slike.

Pri modelih P7 in P20 boste lahko sliko gledali do maksimalne velikosti diagonale 3,81 metra. P30 je zmožen projicirati še večjo sliko diagonale 5,08 metra (z razdalje 5,16 metra). Pripravite se na kinematografsko avanturo in na ogled vsebin tudi pri dnevni svetlobi. Vgrajeni zvočniki, natančna reprodukcija, živahnost barv in DLP čip poskrbijo za vrhunski kontrast slike. Preostane vam le še, da se udobno namestite in uživate.

Malo večji, še vedno izredno kompakten

Potem je tu malce večji in zmogljivejši BYINTEK UFO U70 PRO. Še vedno izredno kompakten, prav tako z Android operacijskim sistemom, v sebi skriva 32 GB prostora za shranjevanje, ima pa precej zmogljivejšo vgrajeno baterijo kapacitete 15.600 mAh. Upravljate ga lahko na dotik ali s priloženim daljinskim upravljalnikom. Projicira sliko velikosti do 7,62 metra. Seveda ima vgrajene zvočnike, za brezžično povezljivost pa skrbita Wi-Fi in Bluetooth. Predvaja sliko ločljivosti 1080p, na voljo pa je tudi podpora za vir predvajanja vse do ločljivosti 4K.

3D? Ni problema!

BYINTEK UFO U30 Pro in BYINTEK R19 sta v primerjavi s prvimi tremi malo večja, še vedno pa izredno priročna projektorja. Oba lahko predvajata ločljivost slike do 4K. Imata vse, kar imajo prej opisani in še več. Izpostavimo lahko možnost predvajanja realističnega 3D doživetja, ki omogoča različne 3D efekte. Predvajata lahko sliko velikosti do 7,62 metra.

UFO U30 je opremljen z dvema zvočnikoma s skupno močjo 6W, R19 pa z dvema zvočnikoma s skupno močjo 10W. Tako bosta poskrbela tudi za avdio navdušence.

Oba sta opremljena s tehnologijo Off-Axis, ki naredi projekcijo paralelno na površino in tako ne izgublja projekcijske površine. Slika je svetla in barvne temperature izjemne. Da bo vse še lažje, se lahko projektor BYINTEK UFO U30 Pro pohvali z avtomatsko poravnavo slike.

Poskrbite, da bo veseli december še bolj vesel in zabaven s projektorji BYINTEK. BONAJO d.o.o. je uradni zastopnik znamke BYINTEK za Slovenijo. Pri njih ali v ostalih spletnih trgovinah boste našli vse aktualne modele, ki si jih lahko ogledate na spletni strani bit.ly/bonajo-byintek. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
projektor

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BONAJO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BONAJO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BONAJO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

Pilon AEC

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več