Računalništvo, telefonija
07.05.2018 10:18

Deli z drugimi:

Share

Prepričajte svoje nadrejene, da je udeležba na NT konferenci koristna za vaše podjetje

Že dlje časa razmišljate, da bi se udeležili 23. NT konference, pa ne veste, kako prepričati tudi svoje nadrejene? V nadaljevanju si preberite nekaj argumentov, ki bodo zagotovo prepričali tudi njih!
Prepričajte svoje nadrejene, da je udeležba na NT konferenci koristna za vaše podjetje
Prepričajte svoje nadrejene, da je udeležba na NT konferenci koristna za vaše podjetje

Udeležba na NT konferenci ne bo koristila le vašemu razvoju ter nadaljnjemu izobraževanju, temveč predstavlja doprinos celotnemu podjetju in ekipi. Poleg izobraževanja namreč konferenca nudi tudi mnogo priložnosti za druženje, navezovanje novih poslovnih stikov ob neformalnih dogodkih kot tudi spoznavanje predavateljev, reševanje morebitnih izzivov s področja posla in tehnologije. Prepričani smo, da vam bodo spodnji argumenti predstavljali odlično pogajalsko izhodišče.

  • SREČANJA Z VODILNIMI STROKOVNJAKI IN POSLOVNEŽI: Tudi 23. NT konferenca bo gostila več kot 100 domačih in tujih vrhunskih strokovnjakov iz sveta tehnologije in posla, kar zagotavlja pridobivanje novega znanja, vpogled v širšo sliko, novosti, ki sledijo panogi, ter sveže ideje.
  • PREDSTAVITEV NAJNOVEJŠIH TRENDOV: Udeleženci ne boste dobili le vpogleda v tehnološke novosti iz sveta IT in informacijskih trendov, temveč vam bodo strokovnjaki v živo pokazali tudi načine, kako novosti vključiti v vsakodnevne poslovne procese, da bodo le-ti še bolj optimizirani in izkoristek največji.
  • MREŽENJE: Poleg predavanj in strokovnih delavnic pripravljamo tudi sproščena neformalna druženja, saj se zavedamo pomena in teže mreženja med udeleženci in predavatelji. Udeležba na konferenci predstavlja odlično priložnost za navezovanje stikov ter novih poznanstev z vodilnimi v panogi ter dobro naložbo za boljše poslovanje podjetja v prihodnost.
  • PRILOŽNOSTI ZA SKLEPANJE NOVIH POSLOV: Na konferenci se pričakuje več kot 2.000 udeležencev, zatorej bo priložnosti za mreženje ter sklepanje novih poznanstev in poslov ogromno.

Da bi vam kar najbolj olajšali delo, smo zgornje razloge zapisali tudi v kratko sporočilo, ki ga preprosto kopirate, prilepite v e-sporočilo in pošljete nadrejenim – sporočilo najdete tukaj.

Se že veselimo snidenja z vami na 23. NT konferenci, med 22. in 24. majem 2018 v našem, zdaj že domačem, Portorožu!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MICROSOFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MICROSOFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Microsoft

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MICROSOFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DETEKTOR SISTEMI d.o.o.

Litostrojska cesta 40a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 305 056
Ustrezna programska oprema pravočasno zaustavi spletnega vsiljivca. Kako pa zaustavimo nevidnega napadalca brez vonja in okusa, ki je lahko smrtonosen? Pri podjetju Detektor sistemi ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

PANASONIC SLOVENIJA

, , Tel: 080 080 799
Panasonic je ena največjih svetovnih blagovnih znamk na področju potrošniške elektronike. Že več kot stoletje uporabnike razvaja z najnovejšimi televizijskimi sprejemniki, fotoaparati, ... Več

MARUSSIG d.o.o.

Čepovanska 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 508 427
Z digitalizacijo prehiteti konkurenco ERP je prilagodljivo, optimirano in vitko možgansko središče tehnološkega sistema vašega podjetja. Ponudbe, nabave, načrtovanje dobav ... Več