Triki in nasveti
02.12.2011 11:37
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Preizkusimo Windows Phone 7 na mobilnikih Android in iPhone

Če ste nezadovoljni z delovanjem Androida ali iOS-a, je čas, da preizkusite še grafični vmesnik sistema Windows Phone 7.
Če ste nezadovoljni z delovanjem Androida ali iOS-a, je čas, da preizkusite še grafični vmesnik sistema Windows Phone 7.

Mnogi uporabniki pametnih mobilnikov s prednameščenim mobilnim operacijskim sistemom Windows Phone 7 zatrjujejo, da ima ta izjemno kakovosten grafičen vmesnik. Ta naj bi uporabniku ponujal bogato uporabniško izkušnjo. Pri njegovi uporabi naj bi imel uporabnik celo občutek, kot da ima celoten digitalni svet na dosegu prsta.

Če ste nadvse nezadovoljni z delovanjem pametnega mobilnega telefona Android ali Applovega mobilnika iPhone, je čas, da preizkusite še grafični vmesnik mobilnega operacijskega sistema Windows Phone 7. Najlepše pri tem je, da lahko preizkus opravite kar preko svojega mobilnega telefona. Microsoft je namreč na spletni strani http://aka.ms/wpdemo objavil spletni grafični vmesnik svojega mobilnega operacijskega sistema. Ta temelji na osnovi spletnega standarda HTML5.

Na spletni strani http://aka.ms/wpdemo lahko preizkusimo ključne funkcionalnosti mobilnega operacijskega sistema Windows Phone 7. To vključuje mobilnik, ljudi, sporočila, elektronsko pošto, družino in še vrsto drugih uporabnih zadev. Mnogi uporabniki, ki so aplikacijo preizkusili, so s spletnim grafičnim vmesnikom Microsoftovega mobilnega operacijskega sistema nadvse zadovoljni. Ta je namreč v primerjavi a sistemi Android in iOS precej bolj intuitiven, eleganten in enostaven za uporabo. Se tudi vi pridružujete mnenju zadovoljnih uporabnikov mobilnikov Windows Phone 7?


Prijavi napako v članku