Računalništvo, telefonija
17.08.2019 00:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Potrebujete VPS gostovanje? Tu je SI-SHELL!

Potrebujete prilagodljivo VPS gostovanje na zanesljivih strežnikih in profesionalni opremi z možnostjo nadzorne plošče brez upravljanja? Bi radi izbirali med SSD hibridnim ali Enterprise SSD VPS gostovanjem? Potrebujete zanesljivega ponudnika s prijaznim in zanesljivim osebjem?
Ekipa zanesljivih strokovnjakov podjetja SI-SHELL vas nikoli ne bo pustila na cedilu.
Ekipa zanesljivih strokovnjakov podjetja SI-SHELL vas nikoli ne bo pustila na cedilu.

Vse opisano je na dosegu roke, le vedeti morate, kam se obrniti. Ekipa zanesljivih strokovnjakov podjetja SI-SHELL vas nikoli ne bo pustila na cedilu. Kot resen in zanesljiv ponudnik so na trgu že 13 let. Strokovnjaki – od sistemskih tehnikov in inženirjev do programerjev – so zagotovilo, da lahko poleg brezhibnega delovanja svojim uporabnikom ponudijo tudi svetovanje in diagnosticiranje morebitnih ozkih grl v programski kodi. Vedno vam bodo na voljo za podporo ali vprašanja, hkrati pa so uradni partner podjetij VMware in Microsoft.

Vsa VPS gostovanja delujejo na SSD pospešenih ali SSD trdih diskih in uporabljajo izključno preverjene enterprise tehnologije, kot so HP, Hitachi in Veeam.

Vedno v varnih in zanesljivih rokah

Z VPS gostovanjem lahko enostavno upravljate z vsemi osnovnimi funkcijami preko uporabniškega vmesnika ter spremljate statistiko delovanja v grafih. VPS strežniki ter mrežna oprema SI-SHELL so v povprečju dosegljivi 99,9 % celotnega časa in več, zato bo vaša spletna stran ali aplikacija pri njih v varnih in zanesljivih rokah. Kot zanesljiv ponudnik želijo popoln nadzor nad opremo, ki jo uporabljajo. VPS strežniki zato gostujejo na lastni infrastrukturi v dveh podatkovnih centrih v Ljubljani in so povezani s hitro optično povezavo do 1Gbit. Vključeni so v mrežo SIX (Slovenian Internet Exchange), kot član RIPE LIR pa upravljajo z lastnim IP naslovnim prostorom.

Izbirate lahko med različnimi paketi, odvisno od vaših želja in potreb. Vsi pa vključujejo:

 • SSH root dostop (Linux) ali Remote desktop dostop (Windows)
 • vmesnik za enostavno upravljanje VPS gostovanja
 • SSD ali SSD pospešene trde diske
 • delovanje na VMware enterprise tehnologiji
 • podporo med ponedeljkom in petkom od 8:00 do 22:00 ure
 • dnevne rezervne kopije za zadnje 7 dni z možnostjo obnove
 • možnost nadzorne plošče cPanel, DirectAdmin ali Plesk
 • možnost nadgradnje VPS gostovanja z dodatnimi resoursi

Paketi pa se gibljejo od 1 do 4 vCPU, od 1GB do 16GB RAM oziroma sistemskega pomnilnika, od 20 do 320 GB prostora na disku, prenos podatkov je v vseh paketih neomejen. Različne pakete oziroma ponudbo si oglejte TUKAJ.

Kaj je vzdrževano VPS gostovanje?

Lahko se odločite tudi za vzdrževanje VPS strežnikov. Tako lahko strokovnjakom SI-SHELL v celoti zaupate načrtovanje, postavitev in upravljanje vašega virtualnega strežnika. Njihovi sistemski inženirji in tehniki bodo s tehnično podporo in monitoringom 24 ur na dan vse dni v letu poskrbeli, da vas ne bo skrbelo za varnost, hitrost in zanesljivost sistema.

Tudi tu so paketi glede kapacitet enaki, le da vsi vsebujejo:

 • popolno vzdrževanje in posodabljanje operacijskega sistema ter privzetih aplikacij
 • 24/7/365 podporo z dežurno številko sistemskega tehnika
 • zagotovljen odzivni čas do 2 uri, znotraj dežurnega delovnega časa (pon – pet)
 • 15 minut brezplačne podpore mesečno
 • 24/7/365 monitoring delovanja strežnika s statistiko
 • 20% popusta na redni cenik delovnih ur sistemskega administratorja
 • brezplačna uporaba naprednega požarnega zidu (firewall)
 • SSD ali SSD pospešene trde diske
 • delovanje na VMware enterprise tehnologiji
 • dnevne rezervne kopije za zadnje 7 dni z možnostjo 1 brezplačne obnove mesečno
 • izbiro popularnih OS kot so CloudLinux, Debian, CentOS, Ubuntu, Windows Server,…
 • možnost nadzorne plošče cPanel
 • možnost nadgradnje VPS gostovanja z dodatnimi resoursi
 • brez SSH root ali RDP administratorskega dostopa

Mnenja njihovih uporabnikov lahko preberete na povezavi: https://www.si-shell.net/mnenja-uporabnikov ali obiščete njihov Facebook profil.

Cene SI-SHELL so fiksne in se ne spreminjajo. Tako se cena njihovih storitev po prvem letu ne bo dvignila, kakor ste morda navajeni pri katerih drugih ponudnikih. Lahko pa dobite ob naročnini za daljša obdobja dodatne popuste (od 4 % za 3 mesece do 30 % za 3 leta).


Ob tem lahko do konca septembra izkoristite akcijo, ki vsem tem popustom za daljša obdobja doda še 15 % – s promo kodo PROMO15SEP.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SI-SHELL
Za več informacij so vam na voljo pri SI-SHELL
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SI-SHELL? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CREAplus d.o.o.

Dolenjska cesta 242b, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAplus d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več