Računalništvo, telefonija
03.11.2008 13:40
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Philipsov Amblight Spectra 2 in Essence

Philipsov najnovejši model Philips 42PFL9803H, ki se ponaša z Ambilight Spectra 2


Philips 42PFL9803H = 2900 EUR

tehnologijo, ponuja inovativen LED Lux zaslon, ki prikazuje najvišji možen kontrast z osupljivim leskom barv. Tudi ko zaslon ni aktiven, televizor ponuja možnost Lounge light mode, ki z vrstnimi LED diodami [služijo za osvetlitev ozadja LCD zaslona] poskrbi za elegantno ambientalno vzdušje v prostoru. Preko tisoč LED diod, kjer je vsaka upravljana posamezno, lahko model ustvari najbolj lesketajoče se barve in svetla polja ali pa popolnoma črno podlago sliki na zaslonu, po čemer ta model še posebej slovi.Če k temu prištejete še zaslon, ki je zmožen prikazati dinamičen kontrast do 2.000.000:1, dobimo neponovljivo izkušnjo gledanja televizije. Model je prejel prestižno nagrado zveze EISA (European Imaging and Sound Association), saj je bil ocenjen s strani neodvisnih strokovnjakov za najboljšo evropsko LCD televizijo leta 2008-2009, prav zaradi tehnologije osvetljevanja ozadja, ki ustvarja realno stopnjo črnine, izničuje zameglitev pri hitrem dogajanju na zaslonu in se lahko primerja z najboljšimi plazma zasloni.

Philipsov drugi model Philips Essence 42PES0001D pa poleg najnovejše HD


Philips 42PES0001D = 2499 EUR

tehnologije izstopa predvsem po svojem inovativnem in minimalističnem oblikovanju. Njegov ultra tanek zaslon (3,8 cm) je povezan z razdelilno enoto preko enega samega kabla (vključno s prenosom električne napetosti), kar občutno zmanjša neprijetnosti pri velikem številom priključkov. Zaradi tesnega prileganja steni, tankega okvirja in minimalističnega roba zaslona televizijska slika postane del vašega zidu. Televizor je moč enostavno namestiti na inovativne Essence pametne nosilce, ki omogočajo tudi različno lego televizorja na steni.

Oba LCD zaslona odlikuje Full HD LCD ločljivost 1920x1080p, zaradi katere gledalec uživa v gledanju televizijskega signala visoke ločljivosti (HD) ali Blu-ray DVD videa. Prikaz 1080p progresivnega signala je možen pri 24, 50 in 60Hz. Oba zaslona odlikuje tudi 100Hz osveževanje z izjemnim odzivnim časom dveh milisekund (2 ms). To ustvarja izjemno ostrino gibanja, kar ju postavlja v sam vrh v najkakovostnejšem razredu LCD zaslonov. Perfect Pixel HD tehnologija pa pri obeh zaslonih ponuja unikatno kombinacijo izjemne ostrine, naravnih podrobnosti, živih barv in naravno mehkega gibanja pri vseh vrstah HD ali navadnega TV signala in multimedijskih vsebin za najvišjo ločljivost.


Prijavi napako v članku