Tiskalniki in skenerji
21.05.2009 14:34
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametni Lexmarki za še boljši tisk v barvah

Lexmark X 738
Lexmark X 738

Največkrat nagrajena družina laserskih tiskalnikov v Združenih državah Amerike, Lexmark, je bogatejša za nove izdelke iz družin C730 in X730. Novi tiskalniki in večopravilne naprave, ki tiskajo v barvah, so namenjeni delovnim skupinam v srednje velikih in velikih podjetjih. Vrhunske barvne tiskalnike odlikujeta predvsem visoka učinkovitost ter cenovna dostopnost.

Lexmark X730: barve, zmogljivost in produktivnost

Serija večopravilnih naprav Lexmark X730 združuje hitro in kakovostno tiskanje v barvah, kopiranje, skeniranje ter faksiranje dokumentov. Naprave robustnega dizajna ponujajo vrsto funkcionalnosti kot dražji kopirni stroji, vseeno pa so cenovno dostopne in manjših dimenzij, zato so lahko postavljene bližje uporabnikom. Nove naprave odlikuje tudi vrsta možnosti za optimizacijo tiskalniških procesov, s katerimi znižajo količino natisnjenih listov papirja in povišajo produktivnost.

Nepogrešljiv del naprav je tudi velik barvni zaslon e-Task, ki je občutljiv na dotik in uporabnikom omogoča enostavno in intuitivno upravljanje z napravo s preprostimi kliki na ikone opravil. Vmesnik je moč tudi prilagoditi vsakemu uporabniku posebej.

Lexmark z novimi napravami uvaja tudi napredno upravljanje z barvnimi tonerji, saj so ti opremljeni s senzorji za temperaturo in vlažnost, ki skupaj z vgrajeno elektroniko in drugimi komponentami zagotavljajo vedno enako kakovosten izpis dokumentov. Lexmarki iz družine X730 ponujajo tudi največjo kapaciteto papirja v svojem razredu, z dodatnimi predali jih je mogoče založiti s kar 3.200 listi, kar omogoča izredno avtonomijo naprave.

Lexmark C730: trpežni delovni konji

Poslovnim uporabnikom, ki potrebujejo le možnosti kakovostnega barvnega tiska Lexmark ponuja tiskalnike C730, ki znajo tiskati na najrazličnejše vrste in debeline papirja, z dodatnimi predali pa ponujajo prostora do 4.300 listov, ki iz naprave dobesedno letijo – tiskalniki natisnejo do 33 strani v minuti, tako črno-belih kot barvnih.


Prijavi napako v članku