Računalništvo, telefonija
27.12.2018 09:12

Deli z drugimi:

Share

Pametne žarnice, ki vaš dom ščitijo pred nepridipravi

Komplet Philips Hue Starter Kit E26 bo poskrbel za to, da se bodo luči v našem domu samodejno vključile in izključile.
Komplet Philips Hue Starter Kit E26 bo poskrbel za to, da se bodo luči v našem domu samodejno vključile in izključile.

Nepridipravi nedvomno obožujejo stanovanjske hiše, stanovanja in vikende, ki samevajo, saj jim je s tem precej olajšano delo. Veliko vlomilcev pa ima zelo preprosto delo tudi zaradi tega, ker se stanovalci oziroma lastniki ne zavedajo, kaj vse lahko sami storijo, da preprečijo vlom. Med temu »ukrepi« nedvomno sodijo pametne žarnice Philips Hue z dodatno opremo Starter Kit E26, saj vam bodo v pomoč pri ustvarjanju vtisa, da je vedno nekdo v stanovanju, pa čeprav temu ni tako.

Set pametnih žarnic Philips Hue Starter Kit E26 ponuja možnost, da vnaprej določimo, kdaj se bodo žarnice samodejno vključile oziroma izključile v stanovanju. Poleg tega omogočajo, da se luči samodejno vključijo, ko se približamo domu in sicer preden zapustimo avtomobil. Za upravljanje s pametnimi lučmi pa je seveda na voljo priročna aplikacija za naš pametni mobilni telefon.

Komplet Philips Hue Starter Kit E26, ki je na voljo za nakup na spletni povezavi https://www2.meethue.com/en-us/p/hue-white-starter-kit-e26/046677530365 obsega štiri pametne žarnice Philips, osrednjo procesno enoto in modul za glasovno uporabljanje s sistemom. Na srednjo enoto lahko sočasno povežemo do 50 pametnih žarnic Philips, celoten sistem pa ima triletni garancijski rok. Komplet Philips Hue Starter Kit E26 ni pretirano drag glede na to kaj ponuja, saj so se ameriški trgovci od njega pripravljeni ločiti že za preračunanih 86 evrov.


Prijavi napako v članku