Računalništvo, telefonija
18.12.2015 14:11

Deli z drugimi:

Share

Pametna ročna ura No.1 G2 na GearBestu za zgolj 47 evrov!

Pametna ročna ura No.1 G2 za malo denarja ponuja veliko!
Pametna ročna ura No.1 G2 za malo denarja ponuja veliko!

Ker gredo pametne ročne ure še vedno dobro v prodajo, se je pred kratkim za vstop na izjemno hitro rastoči trg odločilo tudi kitajsko podjetje No.1. Njegova pametna ročna ura s prodajno oznako G2 vsaj po oblikovni plati je videti naravnost fantastično in bo na njen račun zagotovo prepričala številne. Poleg tega je novost še odporna proti vodi in umazaniji.

Pametna ročna ura No.1 G2 maloprodajne vrednosti preračunanih 47 evrov navdušuje še tako po strojni, kot oblikovni plati, glavni aduti novosti pa so še na praske in udarce odporno steklo (trši od stekla Gorilla Glass), ohišje iz nerjavečega stekla, usnjen pas ter združljivost z operacijskima sistemoma iOS in Android. Novost razpolaga še s tehnologijo za zmanjševanje hrupa, je vodoodporna ter ponuja še možnost spremljanja srčnih utripov, štetje korakov, merjenje temperature in še mnogo več. Vgrajena baterija kapacitete 350 miliamper ur zadošča za večdnevno avtonomijo, za prikazovanje slik pa je na voljo zaslon z 1,54-palčno diagonalo in ločljivostjo 240 x 240 slikovnih točk.

Več informacij glede nadvse zanimive in vsestransko uporabne pametne ročne ure No.1 G2 je na voljo na spletni strani prodajalne GearBest, in sicer na naslovu bit.ly/NO1-G2-Watch. Tu lahko nadvse zanimivi izdelek seveda tudi kupimo.


Prijavi napako v članku