Računalništvo, telefonija
06.05.2019 13:40
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametna ključavnica na prstni odtis po nadvse nizki ceni

Pametna ključavnica Koogeek Smart Fingerprint Lock je lahko vaša že za zgolj 37,99 evrov.
Pametna ključavnica Koogeek Smart Fingerprint Lock je lahko vaša že za zgolj 37,99 evrov.

Pametne ključavnice so med ljubitelji sodobne tehnologije vse bolj priljubljene. Posebnost pametne ključavnice v primerjavi s klasičnimi ključavnicami je namreč v tem, da si »zapomni« lastnika prstnih odtisov in po potrebi še njegovih družinskih članov in prijateljev. Ker so vsi prstni odtisi shranjeni kar na računalniku, vgrajenem v ključavnici, odpade vsakršna potreba po njihovem shranjevanju v pametnem mobilnem telefonu.

Medtem ko so bile doslej pametne ključavnice relativno drage, to ne velja za izdelek, ki ga ponujajo pri spletnem trgovcu Cafago in sicer na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-fl1.html?aid=novice&mid=10000032710. Zanimiva ključavnica Koogeek Smart Fingerprint Lock je z uporabo kupona »CCL1« (brez narekovajev) lahko namreč naša že za zgolj 37,99 evrov. Ta kupon je veljaven le do konca meseca maja, poštnina pošiljanja pametne ključavnice v Slovenijo pa je seveda brezplačna.

Zanimiva ključavnica, ki jo ponuja spletni trgovec Cafago, vas bo zagotovo navdušila, saj je odporna na kriminalce in omogoča hitro odklepanje, pri tem pa lahko uporabimo tako prstni odtis kot namensko aplikacijo na pametnem mobilnem telefonu. V novost lahko shranimo do 50 prstnih odtisov, pri čemer lahko imamo do dva upravljavca. Baterija zmogljivosti 280 miliamper ur brez težav zdrži dve leti in zagotavlja dovolj energije za do 30.000 oklepanj. Celoten postopek prepoznave traja le 0,8 sekunde, zato je sistem zelo hiter. Piko na i pa daje še dioda LED, ki nam s tremi barvami sporoča, kaj se dogaja s pametno ključavnico.

Več informacij o pametni ključavnici Koogeek Smart Fingerprint Lock je na voljo na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-fl1.html?aid=novice&mid=10000032710. Tu seveda lahko opravimo tudi nakup, s katerim verjamemo, da boste povsem zadovoljni.


Prijavi napako v članku