Paketi in akcije
09.03.2022 07:31
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Paket ŠE VEČ odslej z neomejeno količino podatkov

Hitrost prenosa mobilnih podatkov je za uporabnike mobilne telefonije ključnega pomena. Predvsem pa je pomembno, da jih imajo na voljo zadostno količino, saj lahko le tako brezskrbno brskajo po spletu.

Za uporabnike mobilne telefonije je pomembno, da imajo med telefoniranjem ali uporabo mobilnih podatkov čim manj omejitev. Tako lahko svoj pametni telefon uporabljajo vedno in povsod, ne da bi jih pri tem skrbelo, da jih bo znesek na računu presenetil.

Paket ŠE VEČ brez omejitev

Pri Telemachu že vrsto let skrbijo, da se njihovi uporabniki počutijo odlično, zato svoje pakete zaradi vedno večjih potreb nenehno nadgrajujejo. Sredi letošnjega februarja so tako ponovno nadgradnjo doživeli priljubljeni mobilni paketi VEČ. Kaj se je spremenilo? Količino podatkov so v paketu VEČ povišali iz obstoječih 5 GB na 10 GB. Prenos podatkov v paketu ŠE VEČ je po novem neomejen, neomejen pa seveda ostaja tudi paket NAJVEČ.

Nadgradnja mobilnih paketov za nove in obstoječe uporabnike

Če se ozremo v leto 2019, je takrat Telemach poskrbel za pravo revolucijo, ko je v paketu NAJVEČ ponudil neomejen prenos podatkov, zdaj pa je podjetje poskrbelo za še en mejnik in uporabnike razveselilo z novim neomejenim paketom ŠE VEČ.

Mobilni paketi družine VEČ tudi sicer sodijo med največje Telemachove prodajne uspešnice in jih redno nadgrajujejo. Kar je pri vsem tem najbolje je, da izboljšave niso deležni zgolj novi uporabniki, kot je to pogosto pri podobnih ponudbah – v skladu s strategijo zagotavljanja najboljše uporabniške izkušnje so pri Telemachu nenehnih izboljšav deležni tako novi kot obstoječi uporabniki.

Cen niso spreminjali

Razlika med paketoma ŠE VEČ in NAJVEČ je zdaj le v najvišji hitrosti prenosa podatkov. V paketu ŠE VEČ je hitrost omejena na 350 Mbps (megabitov na sekundo), medtem ko nudijo paketi NAJVEČ pravo izkušnjo 5G s hitrostmi do 1 Gbps (gigabita na sekundo). V primerjavi s paketom ŠE VEČ vključuje paket NAJVEČ tudi glasbeno aplikacijo TIDAL. Nikakor ne gre zanemariti dejstva, da se kljub super ponudbi za uporabnike cene paketov ob tem niso spremenile.

Tudi v prihodnje želijo biti številka ena

V podjetju, ki je vodilni ponudnik fiksnega širokopasovnega interneta in plačljive televizije ter najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji, se lahko pohvalijo z lastnim fiksnim GIGA omrežjem nove generacije, ki pokriva več kot 390.000 gospodinjstev in skoraj v celoti zagotavlja dostop do interneta s hitrostmi do 1 Gbps, hkrati pa se osredotočajo na tehnologiji DOCSIS 3.1 ter XGSPON, ki bosta uporabnikom omogočali hitrosti kar do 10 Gbps.

Posodobitve lahko pričakujemo tudi v prihodnje, saj bo Telemach nadaljeval z naložbami v vseh segmentih.  Z lastnim mobilnim omrežjem, v katerega bo po napovedih v prihodnjih letih vložil več kot 100 milijonov evrov, želi čim prej pokriti celotno Slovenijo, obenem pa še naprej vlagati v fiksno omrežje. 

Najhitrejše omrežje

Telemach pa se lahko pohvali še z enim dosežkom. Na podlagi meritev uporabnikov s pomočjo aplikacije Ookla Speedtest® je namreč uradno potrjeno, da sta Telemachovo omrežje 5G in fiksno omrežje najhitrejši v državi. Zato so prejeli nagradi Speedtest, ki jih podeljuje podjetje Ookla. Nagrade so namenjene telekomunikacijskim operaterjem, ki zagotavljajo izjemne zmogljivosti internetnih povezav in pokritost trga. Speedtest se ponaša z neodvisno in natančno metodo, ki velja za svetovni zlati standard za telekomunikacijsko industrijo.

Več najdete na www.telemach.si.

Največje hitrosti so dosegljive z uporabo ustrezne naprave in so odvisne od obremenitve in pokritosti omrežja. Hitrost prenosa podatkov je v paketu ŠE VEČ omejena na do 350 Mbps,v NAJVEČ pa do 1 Gbps. Količina prenosa podatkov je neomejena Za predstavljeno ponudbo veljajo pogoji ponudbe Družinski popusti na pakete VEČ. Ponudba je namenjena naročnikom paketov skupine VEČ z istim naslovom stalnega prebivališča, pri čemer se lahko povežejo največ 4 člani. Ponudba se izključuje z drugimi morebitnimi popusti ali akcijami, ki vključujejo popust na mesečno naročnino. Več na www.telemach.si ali 070 700 700.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Telemach

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEMACH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEMACH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telemach Slovenija logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEMACH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več