Računalništvo, telefonija
02.10.2018 08:45
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Overcooked!2 – že v prodaji

Overcooked!2- gre za pravo kuharsko poslastico na platformi PS4, XB1 ali Switch
Overcooked!2 - že v prodaji
Overcooked!2 - že v prodaji

Prvi Overcooked je bil izredno posrečena, večigralsko usmerjena arkadica, v kateri smo v pogledu od zgoraj upravljali kuharske možičke. Seveda ne kar tako, marveč s plemenitim ciljem reševanja sveta pred strašanskimi Večnolačniki. Pravočasno je bilo treba pripraviti surovine, hrano skuhati in speči, jo dati na krožnike in jo spraviti do pulta. Obrati s prehrano in recepti so postajali vse bolj zapleteni, a nikdar toliko, da igra ne bi bila več zabavna. Najbolj posrečen je bil večigralski način, kjer se je istočasno udejstvovalo več chefov, sodelovalo, si nagajalo in se oviralo, da je bilo veselje.

Nadaljevanje v boju proti novemu sovražniku, legendarnemu Zlobnemu kruhu (brrr!), prinaša obilico novih likov in receptov, med njimi torte, burgerje in pice. Lokacije se mešajo na odbite načine, recimo balon, ki pristane v restavraciji. Med slednjimi so številne nove, na primer tista, kjer strežejo suši, čarovniške akademije, rudniki in celo tujski planeti z zanimivi izvenzemeljskimi življenjskimi oblikami! Ne manjka svežih gradnikov, kot so teleporti in premične ploščadi, za nameček pa sta tu metanje hrane in igranje v največ štiričlanskih ekipah tako lokalno za eno napravo kot po internetu. Mmm, okusno!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COLBY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COLBY d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Colby

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COLBY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku