Računalništvo, telefonija
08.07.2015 13:32

Deli z drugimi:

Share

OnePlus 2 s precej bolj zasoljeno ceno od predhodnika!

Za nakup pametnega mobilnega telefona OnePlus 2 bo potrebno odšteti med 400 in 450 evri.
Za nakup pametnega mobilnega telefona OnePlus 2 bo potrebno odšteti med 400 in 450 evri.

Konec julija bo podjetje OnePlus predstavilo novo generacijo pametnega mobilnega telefona OnePlus One, ki je med ljubitelji mobilne telefonije izjemno priljubljen. Novost bo opremljena s prodajno oznako OnePlus 2 in bo znatno zmogljivejša od predhodnika, a žal bo tudi precej dražja. Zanj bo namreč na stari celini potrebno odšteti med 400 in 450 evri, medtem ko je trenutno za vstopno različico modela OnePlus One potrebno odšteti le 250 evrov.

Iz doslej razkritih podatkov je znano, da bo pametni mobilni telefone OnePlus 2 opremljen s kovinskim ohišjem in bo razpolagal z zaslonom z bodisi s 5,5-palčno (14-centimetrsko) bodisi s 5,7-palčno (14,5-centimetrsko) diagonalo visoke ločljivosti. Mobilnik OnePlus 2 naj bi bil opremljen še z do tremi gigabajti sistemskega pomnilnika, vgrajenim pomnilnikom s 64 gigabajti prostora, spletno kamero ločljivosti pet milijonov točk in digitalnim fotoaparatom ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk. Dolgo avtonomijo delovanja bo zagotavljala baterija kapacitete 3.300 miliamper ur, za preračunavanje podatkov pa bo zadolžen Snapdragon 810.

Na vgrajenem pomnilniku pametnega mobilnega telefona OnePlus 2 bo po vsej verjetnosti nameščen operacijski sistem OxygenOS, ki je v primerjavi z Androidom opremljen z bogato paleto dodatnih možnosti, predvsem pa uporabnih funkcionalnosti. Čeprav je uporabniški vmesnik operacijskega sistema OxygenOS skorajda na las podoben Androidu 5.0 Lollipop, je ta do uporabnika prijaznejši in naj bi bil precej bolj odziven.


Prijavi napako v članku