Računalništvo, telefonija
10.04.2017 12:15
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ogledalo si ga je že skoraj 45.000 ljudi!

Ogledalo si ga je že skoraj 45.000 ljudi!
Ogledalo si ga je že skoraj 45.000 ljudi!

Si predstavljate, da si vaš video na YouTube-u ogleda več kot 44.000 ljudi? Za slovenske razmere je to vsekakor ogromno, še posebej na tehnološkem področju, vendar verjamemo, da bo Tjaša Deu kmalu dosegla še višje številke.


Slovenska youtuberka Tjaša Deu je svojo pot na tem priljubljenem omrežju začela v lepotnih vodah, pred dvema mesecema pa je odprla kanal kat4K, ki je osredotočen na tehnologijo. Simpatična Tjaša je namreč strastna ljubiteljica tehnoloških igrač, zato z veseljem testira različne naprave in z gledalci v angleščini deli svoje odkrito mnenje o njih.

Eden izmed telefonov, ki je Tjašo resnično navdušil, je Honor 8, paradni konj Huaweijeve sestrske znamke. Pohvalila ga je tako z vidika estetike kot funkcionalnosti. Video z oceno Honorja 8 pa si je ogledalo že skoraj 45.000 ljudi, kar je zavidljiv doseg. Tjaša je povedala, da jo to ne preseneča zelo, saj gre za zelo iskan in priljubljen telefon, pri katerem dobi uporabnik za nizko ceno izredno lepo, kvalitetno in funkcionalno napravo. Toliko ogledov pa je dobila tudi zaradi optimizirane vsebine, saj se je youtubanja lotila resno in profesionalno.

Tjaša s poglobljenimi testiranji in ocenami dokazuje, da tehnologija ni samo za fante in s tem opogumlja tudi druge pripadnice nežnejšega spola, da izkažejo zanimanje in znanje na tem področju. Tudi v tujini ni veliko pogumnih deklet, ki bi se podale v tehnološke vode, kjer dominirajo fantje, zato bo Tjaša, ki videe snema v angleščini, zagotovo še naprej orala ledino pri nas in tudi širše.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku