Računalništvo, telefonija
01.06.2019 07:59

Deli z drugimi:

Share

Odlična pametna ročna ura za zgolj 20 evrov!

Pametna ročna ura SENBONO K1 Smart Watch za malo denarja ponuja veliko.
Pametna ročna ura SENBONO K1 Smart Watch za malo denarja ponuja veliko.

Pametne ročne ure so med uporabniki vse bolj priljubljene, in sicer predvsem zaradi svoje vsestranske uporabnosti. Te so običajno precej drage, kar pa ne drži za pametno ročno uro, ki jo ponuja spletni prodajalec Cafago, in sicer na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-j3793b.html?aid=novice. Nadvse zanimiva in všečno oblikovana pametna ročna ura SENBONO K1 Smart Watch je namreč lahko naša že za 20,04 evrov. Ker nizka cena in brezplačna dostava pametne ročne ure SENBONO K1 Smart Watch trajata le do konca junija, z nakupom seveda nikakor ne gre odlašati.

Pametna ročna ura SENBONO K1 Smart Watch je nadvse elegantna pametna ura, ki premore 3,3 centimetrski oziroma 1,3 palčni zaslon, varen pred poškodbami, s katerega se da podatke razbrati tudi ob zelo sončnem dnevu. Na njem boste z lahkoto razbrali vse informacije, ki bi jih pričakovali od ure, namenjene športnim podvigom. Ura namreč prikazuje čas, datum, število korakov, razdaljo, ki ste jo prehodili ali pretekli, pa tudi kalorije, ki ste jih za to porabili. Tu najdemo celo merilec srčnih utripov, merilec krvnega tlaka in celo merilec porabljenih kaloriji med opravljanjem fizičnih dejavnosti.

Uporabna pametna ročna ura SENBONO K1 Smart Watch ima seveda ima tudi funkcijo budilke, z njo pa lahko tudi prikličete mobilni telefon, če ste ga založili, nadzirate klice in sporočila in še mnogo več. Zahvaljujoč tehnologiji Bluetooth bo namreč učinkovito komunicirala z vašim pametnim mobilnim telefonom. Ima tudi možnost opomnika za tiste, ki preveč časa preždijo pred zaslonom računalnika. Opomnik sedenja vam tako sporoči, kdaj je čas za aktivni odmor. Pametna ročna ura SENBONO K1 Smart Watch je za nameček opremljena s certifikatom IP67, kar pomeni, da je odporna proti vodi in prahu.


Prijavi napako v članku