Prenosni računalniki
06.06.2021 09:07

Deli z drugimi:

Share

Novi Samsung Galaxy Book Go v Evropi za 499 evrov!

Novi Samsung Galaxy Book Go bo na račun nizke cene zagotovo razveselil mnoge.
Novi Samsung Galaxy Book Go bo na račun nizke cene zagotovo razveselil mnoge.

Pri podjetju Samsung so nedavno predstavili poseben prenosni računalnik, ki ponuja najboljše razmerje med zmogljivostjo in avtonomijo delovanja. Govorimo o prenosnem računalniku družine Galaxy Book Go, ki je opremljen s procesorjem družine Qualcomm Snapdragon 7c/8cx. Kljub temu novost poganjala operacijski sistem Microsoft Windows 10 in zagotavljala dolgo avtonomijo delovanja z enim samim polnjenjem. Poleg tega je še kompakten in peresno lahek.

Prenosni računalnik Samsung Galaxy Book Go je za okoli 10 odstotkov zmogljivejši v primerjavi s prejšnjo generacijo prenosnikov Galaxy Book, oziroma do 40 odstotkov bolj učinkovit pri preračunavanju grafičnih vsebin. Novost je na srečo že na voljo za nakup na evropskem trgu, pri čemer bo ta postopoma na voljo v večini članic evropske unije. Vstopna različica novosti s procesorjem Qualcomm Snapdragon 7c ni pretirano draga, saj je vrednotena na zgolj 499 evrov.

Nadvse zanimiv prenosni računalnik Samsung Galaxy Book Go za prikazovanje kakovostnih slik uporablja zaslon s 35-centimetrsko oziroma 14-palčno diagonalo visoke ločljivosti. Prenosni računalnik Samsung Galaxy Book Go je na voljo v dveh različicah: s štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika LPDDR4x in 128 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov (procesor Snapdragon 7c) ter v navezi z osmimi gigabajti sistemskega pomnilnika LPDDR4x in 256 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov (Snapdragon 8cx). Na voljo bo tudi različica LTE (Snapdragon 7c) oziroma opcijsko celo podpora za hitro mobilno omrežje 5G (Snapdragon 8cx).


Prijavi napako v članku