Računalništvo, telefonija
22.10.2020 06:00
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova številka revije: Napredne poslovne rešitve in e-pisarne so vse bolj aktualne

Z digitalnimi poslovnimi rešitvami si danes olajšamo marsikatero opravilo. Z njihovo pomočjo smo hitrejši, naredimo več, hkrati pa je tudi možnost napak manjša. Poslovne rešitve in e-pisarne za podjetja prinašajo mnoge koristi.
Nova številka revije: Napredne poslovne rešitve in e-pisarne so vse bolj aktualne
Nova številka revije: Napredne poslovne rešitve in e-pisarne so vse bolj aktualne

Veliko opravil, ki potekajo v podjetjih, je bilo še pred desetimi leti treba opravljati ročno. Še večja razlika se pokaže, če pogledamo dlje v preteklost. Kot na ostalih področjih vsakdanjega življenja, so tudi v poslovnem svetu procesi izboljšani, poenostavljeni in hitrejši – predvsem na račun razvoja informacijskih tehnologij oziroma e-storitev. Brez tega danes podjetja enostavno niso več konkurenčna.

Verjetno vas večina pozna kratice, kot so CRM, HRM, BI, ERP in podobno. Gre za napredna orodja, ki podjetjem pomagajo do hitrejših in boljših odločitev, saj je informacijska podpora za procese odločanja bolj izpopolnjena kot kadarkoli prej. Ta orodja v praksi omogočajo planiranje virov na ravni celotnega podjetja, kot je upravljanje z nakupi, upravljanje s prodajo, nadzor denarnih tokov, izdelava prednastavljenih poročil, grafov in še mnogo več. Poleg tega se omenjena orodja uporabljajo tudi za upravljanje s strankami oziroma kupci, saj omogočajo hitro in učinkovito upravljanje z njihovimi podatki, računi, naročili in podobno.

25 najpomembnejših bližnjic na tipkovnici sistema Windows

Če redno uporabljate operacijski sistem Windows, vam bodo bližnjice močno olajšale življenje in povečale vašo produktivnost.

Pripravili smo seznam petindvajsetih ključnih bližnjic, med katerimi določene zagotovo poznate, spet druge pa boste še spoznali in takoj opazili njihovo dodano vrednost. Ko se boste enkrat navadili na njihovo uporabo, boste ugotovili, kako enostavno je lahko upravljanje sistema Windows.

Več vsebine lahko preverite v sveži izdaji revije Računalniške novice, ki je že na voljo v vaši najljubši prodajalni časopisov in revij.

V tokratni številki revije Računalniške novice ne spreglejte tudi:

  • Goljufanje pri komercialnem igranju iger na spletu
  • Zoom z možnostjo organizacije plačljivih spletnih dogodkov
  • Napredna pametna zapestnica Sony Wena 3

Sledite nam tudi na družbenih omrežjih:


Prijavi napako v članku